Depo hafizasina fotogram atiyorum. Telefonda fotograflara bakyorum gozukmuyor yardim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
Depo hafizasina fotogram atiyorum. Telefonda fotograflara bakyorum gozukmuyor yardim.
basliktaki gibi ornegin telefonu kalbo ile bilgisayara bagladim. Icine duvarkagitlari vs.vs attim. Cikardim kabloyu telefon daki fotograflara girdim. Hic biri yok. Gozukmuyor. Ama telefondayken icine attigim fotolari depo hafizasinda goruntuleyebiliyorum. Nasil olcak. Simdiden tesekkurlerr :) Ayrica telefonumda anna yuklu ( ingilizce )

----------Eklendi @ 00:26:23 ---------- Yazıldı @ 00:09:17 ----------

yok mu yardim eden ?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
salt okunur olarak görüyorsan hafıza kartında virüs vardur ve dosyalar gizleniyordur attığın yerde pc ye bağlayıp bakabiliryorsan. baştaki sorun olabilir yada kartını çıkarıp tekrar yuvasına tak birde öyle dene.

ali-yk

Üye
bendede aynı sorun oldu resimlerin adını değiştirdim düzeldi mesela resimin adı foto12 ben foto122 yaptım çıktı

RedColt

RedColt

Üye
depo hazısasında çektiğin fotoğraflar bir klosör içinde oluşuyorya onu içine atttın mı?

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
depo hazısasında çektiğin fotoğraflar bir klosör içinde oluşuyorya onu içine atttın mı?
bilgisayarda resimler diye klasor olusturdum.onu direk depo hafizasina attim. Bu kadr. :)

----------Eklendi @ 02:54:47 ---------- Yazıldı @ 02:51:21 ----------

bendede aynı sorun oldu resimlerin adını değiştirdim düzeldi mesela resimin adı foto12 ben foto122 yaptım çıktı
sagol yardimn icin ama ise yaramadi :)

----------Eklendi @ 02:55:46 ---------- Yazıldı @ 02:54:47 ----------

salt okunur olarak görüyorsan hafıza kartında virüs vardur ve dosyalar gizleniyordur attığın yerde pc ye bağlayıp bakabiliryorsan. baştaki sorun olabilir yada kartını çıkarıp tekrar yuvasına tak birde öyle dene.
salt okunur degil dosyalar. Ayrica hafiza kartim yok.telefonun 8 gb kendi hafizasi yani depo hafizasina attim;)

RedColt

RedColt

Üye
bilgisayarda resimler diye klasor olusturdum.onu direk depo hafizasina attim. Bu kadr. :)----------Eklendi @ 02:54:47 ---------- Yazıldı @ 02:51:21 ---------- sagol yardimn icin ama ise yaramadi :)----------Eklendi @ 02:55:46 ---------- Yazıldı @ 02:54:47 ---------- salt okunur degil dosyalar. Ayrica hafiza kartim yok.telefonun 8 gb kendi hafizasi yani depo hafizasina attim;)
kamerayla çektiğin fotografların biriktiği klasöre atmayı dene ben depo hafızası resimler kameranın içine atıyorum gözüküyor. Ay ay klosörler var bende istediğine at

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
kamerayla çektiğin fotografların biriktiği klasöre atmayı dene ben depo hafızası resimler kameranın içine atıyorum gözüküyor. Ay ay klosörler var bende istediğine at
sorunumu hallettim. Cok sagol. Konu kilitlenebilir. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt