niye işletim sistemini tekrardan oluşturuyorsunuz ki?niye S^3 yazasınız?bunun yerine S^3 emulatoru yapmayı deneyin,hem sistemi degiştirmeye gerek kalmaz,hem garanti dışı olmaz.bence emulatorla çalıştırır.
tamam.hadi buyrun meydan sizin.yapabilecegini iddia eden arkadaslar simdiden baslasın calısmaya.bakalım "baslıyoruz" dedikten sonra baska bisy yapabilecekler mi ? görelim..

yooooo vermedim xD

kusura bakmayın ama hiç bişeyde yapamasınız Binh24 gibi C6 nın yapımcısı daha yapamıyor siz 100 kişi ile yapsanız bile boş...
----------Eklendi @ 12:14:10 ---------- Yazıldı @ 12:08:42 ----------
millete laf yetiştireceğine sen çalışmalara başla.anca bitirebilirsin.
gerçi sen bitirene kadar android'i bile portlarlar.
Tamam arkadaşlar bize inanmayın yapabilceğimize falan ama olumsuz düşünenler yorum yapmasın bize destek olucaklar lasım köstek olucaklar deyil.asıl saçmalayan sizsiniz yok imkansız yok bilmem ne nerden biliyosun daha önce program yazdınmı program yüklednmi daha da basiti hiç bi kod gördünmü ? nerden biliyosunuz yapılamıycanı öleyse ben basit programlar yazdım niye olmaz biliomusn:
5800 donanımı için kim uğraşır ? dedikleri için yoksa android de kurarsın onu yükledikleri cep telefonu fabrikadan android yazılımlı olarakmı çıkıyoTamam arkadaşlar bize inanmayın yapabilceğimize falan ama olumsuz düşünenler yorum yapmasın bize destek olucaklar lasım köstek olucaklar deyil.
Ben yazdım. Ben Ubuntu'yu ikonlara tıklayarak değil de Terminale kod yazarak kullanırım. Android'i de kullandım, Symbian'ı da. Kaynak kod nasıl birşey iyi bilirim. Son olarak, yapamayacaksınız demiyoruz, ama yapılabilmesi şu an için çok zor diyoruz; nedeni ne mi; bana söyle en basitinden bir C6 CFW'sinin 5800'a port edilebilmesi için neler gerektiğini.
bak işte senn bi bilgin var ben bilgisayar bölümü okudum bilgisayar konusunda programlar geliştirmeler ve nasıl hacklenceği konusunda çok şey biliyorum . bunu telefona uyarlayabiliceğimi de düşünüyorum telefonun açığını bulup haledebiliriz başarısızda olunabilir tabi buda bir ihtimal ama bu yazılımları kıranlar hemen başardılarmı biz sitenin indexini admin panelini çalarken hep başarılı mı olduk yada php bot herzaman işemi yarıyo siteye attımız shellerde yakalanmadıkmı r59 eğitimini alarakmı öğrendim sql i okulda verdikleri bilgilerle mi bu kadar iyi biliyorum bunları deneyerek öğrendim tabi yardımlarda oldu taklaa bişiler biliyosan bu konuda sende yardımcı ol ubuntuya bişiler ekleyebilmişsen php biliosun demektir php biliosan c++ dilini de biliosun sayılır .
terminale derken bilmeyenler vardır windows un ms-dos gibi şu çalıstıra cmd falan yazıyosunuz ya yan yazılım diyebilirz ondan bahsediyo
PHP bir web programlama dili, C++ ise bildiğimiz yazılım programlama dili. İkisinin arasındaki bağlantı bir ineğin bir yılana benzediği kadar olabilir. İkisi de hayvan, C++ ve PHP'nin de her ikisi kodlama dili. İstersen PHP tanımını da yapayım: