denizlide oturan maxicep üyeleri bi hep beraber buluşup s^3 ü 5800 a port edelim :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bthn_997

bthn_997

Üye
imkansız diye bir şey yok elbet olucak SPB gibi bir çok program geldi Voyager gibi mesela ama 5800 için değer mi diye düşünüyorum ben yeni aldım 3 sene kadar bu telefona mahkumum ama eminim sizlr benden daha erken değiştirceksiniz teli :d:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
niye işletim sistemini tekrardan oluşturuyorsunuz ki?niye S^3 yazasınız?bunun yerine S^3 emulatoru yapmayı deneyin,hem sistemi degiştirmeye gerek kalmaz,hem garanti dışı olmaz.bence emulatorla çalıştırır.

Del Rey

Del Rey

Üye
niye işletim sistemini tekrardan oluşturuyorsunuz ki?niye S^3 yazasınız?bunun yerine S^3 emulatoru yapmayı deneyin,hem sistemi degiştirmeye gerek kalmaz,hem garanti dışı olmaz.bence emulatorla çalıştırır.

S^3'ün tüm kaynak kodlarını bulduğunda haber ver, Emülatör hazırlamak kolay.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
ya tamamen saçmalıyorsunuz.

symbian 3'ü portlamakla SPB SHELL aynı şey mi ? gören de SPB SHELL'i siz yaptınız sanacak.

PNHT bugüne kdr portlayamadıysa siz hiçbir şey yapamazsınız.! bunu kafanıza sokun.

biri de c++ biliyorum demiş.

Araba sürebilmek için şoför koltuguna oturmak yetmez.

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
c++ dilini bilmek symbian diline girişi için temeldir ama symbian dilini iyi bilmekte port olayını çözer

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
tamam.hadi buyrun meydan sizin.yapabilecegini iddia eden arkadaslar simdiden baslasın calısmaya.bakalım "baslıyoruz" dedikten sonra baska bisy yapabilecekler mi ? görelim..

ultrayer6

ultrayer6

Üye
emulatör hazır ama sadece kodlar lazım, demiş arkadaş. Buyrun android kodları gayet ortada, onu port edin.

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
yha denizlide 1 kişi var koskoca forumda herlade solye 5 kişi olsak bile yeter bize diom ama 2 kişi çok zor heralde s^5 çıkınca anca port biter bida daha adam akıllı modlama ve portta bilmiyom diyer arkadaş hiç bilmiyo
ne yapcaz bilmiyom bari modlamayı bilen iyi biri çıkar da bildiklerini bize öğretip oradan bişiler yaparız

zatenosman

Üye
tamam.hadi buyrun meydan sizin.yapabilecegini iddia eden arkadaslar simdiden baslasın calısmaya.bakalım "baslıyoruz" dedikten sonra baska bisy yapabilecekler mi ? görelim..

ben bilgisayar programcısı olarak mezun oldum eyer başlarsam telefon programlamakta çok farklı bişiy deyil. sıfırdan yazılım kuramayız arkadaşlar onu unutun bunun için paraya ihtiyacımız var yazılımı yaparıs denemeler yaparız ama telefon yanabilir kaldırmaz falan zor iş ama isterseniz işletim sistemine modifikasyon yapalım.geliştirebiliriz forumdaki arkadaşlar yazılımda neyi eksik buldunu söylesin bende kodu yazmak için gerekli araştırma yapayım. işe sanal bir işletim sistemi kurmakla başlıcam symbianı pc de çalıstırabilmek için bunu yapabilirm :)

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
buu arada bnde fenerliyim ama formca baya işler basaracaz en azındak inandık xD

ultrayer6

ultrayer6

Üye
başaracağız beyler, soneday'e haber verdiniz değil mi?

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
yooooo vermedim xD

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kusura bakmayın ama hiç bişeyde yapamasınız Binh24 gibi C6 nın yapımcısı daha yapamıyor siz 100 kişi ile yapsanız bile boş...

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
kusura bakmayın ama hiç bişeyde yapamasınız Binh24 gibi C6 nın yapımcısı daha yapamıyor siz 100 kişi ile yapsanız bile boş...

bende aynen bunu söylüyorum ama bazı kafalar anlamıyor.

----------Eklendi @ 12:14:10 ---------- Yazıldı @ 12:08:42 ----------

millete laf yetiştireceğine sen çalışmalara başla.anca bitirebilirsin.

gerçi sen bitirene kadar android'i bile portlarlar.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye

----------Eklendi @ 12:14:10 ---------- Yazıldı @ 12:08:42 ----------

millete laf yetiştireceğine sen çalışmalara başla.anca bitirebilirsin.

gerçi sen bitirene kadar android'i bile portlarlar.

hepsi hikaye ne s3 portlanır nede android sadece symbiam 3 teki bazı özellikler portlanabilir buna bişey diyemem

zatenosman

Üye
asıl saçmalayan sizsiniz yok imkansız yok bilmem ne nerden biliyosun daha önce program yazdınmı program yüklednmi daha da basiti hiç bi kod gördünmü ? nerden biliyosunuz yapılamıycanı öleyse ben basit programlar yazdım niye olmaz biliomusn:
5800 donanımı için kim uğraşır ? dedikleri için yoksa android de kurarsın onu yükledikleri cep telefonu fabrikadan android yazılımlı olarakmı çıkıyo :D Tamam arkadaşlar bize inanmayın yapabilceğimize falan ama olumsuz düşünenler yorum yapmasın bize destek olucaklar lasım köstek olucaklar deyil.

Del Rey

Del Rey

Üye
asıl saçmalayan sizsiniz yok imkansız yok bilmem ne nerden biliyosun daha önce program yazdınmı program yüklednmi daha da basiti hiç bi kod gördünmü ? nerden biliyosunuz yapılamıycanı öleyse ben basit programlar yazdım niye olmaz biliomusn:
5800 donanımı için kim uğraşır ? dedikleri için yoksa android de kurarsın onu yükledikleri cep telefonu fabrikadan android yazılımlı olarakmı çıkıyo :D Tamam arkadaşlar bize inanmayın yapabilceğimize falan ama olumsuz düşünenler yorum yapmasın bize destek olucaklar lasım köstek olucaklar deyil.

Ben yazdım. Ben Ubuntu'yu ikonlara tıklayarak değil de Terminale kod yazarak kullanırım. Android'i de kullandım, Symbian'ı da. Kaynak kod nasıl birşey iyi bilirim. Son olarak, yapamayacaksınız demiyoruz, ama yapılabilmesi şu an için çok zor diyoruz; nedeni ne mi; bana söyle en basitinden bir C6 CFW'sinin 5800'a port edilebilmesi için neler gerektiğini.

zatenosman

Üye
Ben yazdım. Ben Ubuntu'yu ikonlara tıklayarak değil de Terminale kod yazarak kullanırım. Android'i de kullandım, Symbian'ı da. Kaynak kod nasıl birşey iyi bilirim. Son olarak, yapamayacaksınız demiyoruz, ama yapılabilmesi şu an için çok zor diyoruz; nedeni ne mi; bana söyle en basitinden bir C6 CFW'sinin 5800'a port edilebilmesi için neler gerektiğini.

bak işte senn bi bilgin var ben bilgisayar bölümü okudum bilgisayar konusunda programlar geliştirmeler ve nasıl hacklenceği konusunda çok şey biliyorum . bunu telefona uyarlayabiliceğimi de düşünüyorum telefonun açığını bulup haledebiliriz başarısızda olunabilir tabi buda bir ihtimal ama bu yazılımları kıranlar hemen başardılarmı biz sitenin indexini admin panelini çalarken hep başarılı mı olduk yada php bot herzaman işemi yarıyo siteye attımız shellerde yakalanmadıkmı r59 eğitimini alarakmı öğrendim sql i okulda verdikleri bilgilerle mi bu kadar iyi biliyorum bunları deneyerek öğrendim tabi yardımlarda oldu taklaa bişiler biliyosan bu konuda sende yardımcı ol ubuntuya bişiler ekleyebilmişsen php biliosun demektir php biliosan c++ dilini de biliosun sayılır .

terminale derken bilmeyenler vardır windows un ms-dos gibi şu çalıstıra cmd falan yazıyosunuz ya yan yazılım diyebilirz ondan bahsediyo

Del Rey

Del Rey

Üye
bak işte senn bi bilgin var ben bilgisayar bölümü okudum bilgisayar konusunda programlar geliştirmeler ve nasıl hacklenceği konusunda çok şey biliyorum . bunu telefona uyarlayabiliceğimi de düşünüyorum telefonun açığını bulup haledebiliriz başarısızda olunabilir tabi buda bir ihtimal ama bu yazılımları kıranlar hemen başardılarmı biz sitenin indexini admin panelini çalarken hep başarılı mı olduk yada php bot herzaman işemi yarıyo siteye attımız shellerde yakalanmadıkmı r59 eğitimini alarakmı öğrendim sql i okulda verdikleri bilgilerle mi bu kadar iyi biliyorum bunları deneyerek öğrendim tabi yardımlarda oldu taklaa bişiler biliyosan bu konuda sende yardımcı ol ubuntuya bişiler ekleyebilmişsen php biliosun demektir php biliosan c++ dilini de biliosun sayılır .

terminale derken bilmeyenler vardır windows un ms-dos gibi şu çalıstıra cmd falan yazıyosunuz ya yan yazılım diyebilirz ondan bahsediyo

Ubuntuya birşeyler ekleyebiliyorsam PHP mi biliyorum? PHP biliyorsam c++ mı biliyorum? :hmmm PHP bir web programlama dili, C++ ise bildiğimiz yazılım programlama dili. İkisinin arasındaki bağlantı bir ineğin bir yılana benzediği kadar olabilir. İkisi de hayvan, C++ ve PHP'nin de her ikisi kodlama dili. İstersen PHP tanımını da yapayım:

PHP bir server-dostu HTML tabanlı web programlama dilidir. Genelde web siteleri içeriğini geliştirmek için kullanılır.

C++, C'yi kapsayan, statik bir forma sahip, çok paradigmalı bir programlama dilidir. Genelde uygulama geliştirmek veya işletim sistemi yazmak amacıyla kullanılır.

Aynı zamanda Terminal'e yan yazılım diyeni de ilk kez gördüm. Basitçe, GUI içermeyen OS'un kod Shell'idir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt