Deniz Seki Cezaevinden Elinde "Kuran" İle Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Deniz Seki Cezaevinden Elinde "Kuran" İle Çıktı
Girdiği cezaevinden 218 gün sonra tahliye olan şarkıcı Deniz Seki cezaevinden çıkarken elindeki Kur'an dikkat çekti.

Serbest kalır kalmaz basın mensuplarına teşekkür eden Seki soluğu Sapanca'daki annesinin yanında aldı. Gazetecilerin ısrarlı takibinin ardından Seki gazetecilere : "basın olarak hepinizi çok özledim ama anneme daha sarılamadım, izin verin anneme sarılayım" dedi.

Daha sonra annesi ve diğer yakınları ile gazetecilerin karşısına geçen Seki: Özgürlüğü çok özledim beni sevenlere ve aileme bir kez daha desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum ve onlardan özür diliyorum. Bambaşka bir Deniz'im ben artık biraz sessiz sakin kalmak istiyorum bundan sonraki hayatımı izleyip göreceksiniz." dedi.

Kızının serbest kalmasına çok sevindiğini söyleyen şarkıcının annesi güler seki: Bugün dünyanın en mutlu annnesiyim " diye konuştu.

------------------------------------------------

Yorumum:

Cezaevine giren ünlüler imana geliyor. Ne iş anlamadım.
  • Tuğba Özay da elinde Kuran'la çıkmıştı ama 2 gün sonra unuttu. Sonra da dinimizin yasak ettiği şekilde yabancı biriyle evlendi.
  • Gülben Ergen ilk hamileliğinde anne olamayınca boynuna Arapça "Allah" yazılı bir kolye taktı.
  • Gamze Özçelik, tecavüz olayının patlak vermesinin ardından düzenlediği basın toplantısında yine boynunda Arapça Allah yazılı kolyeyle çıktı.
Dinimiz gösterişi asla ve asla kabul etmez. Her şeyin gizlisi daha makbuldur. Öyle cezaevinden elinde Kuran ile çıkmakla "adam oldum" mesajı vermeye çalışmakla olmuyor bu işler..

Ne diyelim inşallah Deniz Seki elindeki Kuran'ı çabuk unutmaz ve artık doğru yolu bulur.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
İnsanın Allah Allahhhhh diyesi geliyor...Kuran-ı Kerim'i böyle sacma şeylere alet eden insanlara acıyorum....
Allah ıslah etsin hiç inandırıcı bulmuyorum....

D3N1Z

D3N1Z

Üye
insanlar kolay kolay gicik almam ama bu kadin deLi ediyor beni!:@ :@

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
O kadar genci zehirle , yuva yık ve kuranla dışarı çık :@ aklım almıyo bunları ...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Neden hani uzun yıllar ceza ile yargılanacaktı...Neden tahliye oldu bu ?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sanatçı ya ... Hiçbir şey yasa işlemiyor sanatçılara karşı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bir insanın elinde kur'an olması ifade etmez,kalbinde ve beyninde ne olduğu önemlidir.ayrıca dediklerinde samimi olsaydı bilirdiki, hiçbir ibadet gösteriş olsun diye yapılmaz.

zibidi39

zibidi39

Üye
ne guzel ıste aramıza bır musluman daha katıldı ateıst lanları ıcerı alıp 5 ay sonra salalım o zaman eger musluman olucaklarsa hepsı ıcerde ne yapıolar anlamıom kı dınden ımandan mı bahsedıyolarda hepsı bu ayaklara yatıyolar bu kadının gerızekalı oldugunu bılıodum ama bu kadarda mal lasıcagını tahmın etmıyodum

Cynical

Cynical

Üye
Tribünlere oynuyor gibi ama umarım yanılırım...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sen uyuşturucu kullan , uyuşturucu ticareti yap ,insanları zehirle , evli çoluk cocuk sahibi adamı ayart yuvasını boz , medyada sık sık nazire yapar gibi gez , sonra da Kuran ı eline al..

Buna birşey denir ama , işte forumda olmuyor..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Burada elindekine Kur'an-ı Kerim deniyor; başka bir yerde günlük diye okudum.. Eğer elindeki Kur'an ise böyle elinde dolaştırması yanlış.

Dikkat ettim de, yorumlar Deniz Seki hakkındaki iddialar üzerine: Uyuşturucu satmış, gençleri zehirlemiş ... Mahkeme bu iddiaları ispat etmemiş ki bu iddialarla anılıyor bu kişi? Hukuk devletinde aksi ispat edilmedikçe kimse suçlu değildir, bu sanatçı uyuşturucu kullanmaktan ceza aldı, onu da yattı ve çıktı. Bu olayda hukukun tespit ettiği tek kusur budur!

Hukuk devleti diye diye inliyoruz ama hukuk devletinden bir haberiz vesselam! Yaratanın 'kimseye haksızlık etme' buyruğunu unutuşumuz gibi!

Not: Kimseye laf kondurma gayretinde değilim; bu olay hakkında medya sitelerinde de çok rastladım bu duruma, sinirim bozuldu.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Arkadaşlar elindeki Kuran-ı Kerim değilmiş. Söz yazdığı şiir kitabıymış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt