Öneri Denim sonrası Here Drive ses sorunu L 930

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Denim sonrası Here Drive ses sorunu L 930
Merhaba arkadaşlar;
bir arkadaşımın L930 cihazı denim kurduktan sonra here driverda ses tamamen gitti telefonu fabrika ayarlarına çekti uygulamayı bir kaç kez kaldırdı kurdu ama sonuç aynı benzer sorunu L930 veya diğer modellerde yaşayan oldumu acaba ? Şimdiden değerli fikirleriniz ve önerileriniz için Teşekkürler

iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: casper659

skynet

Üye
Şimdi denedim bir sorun yok ses çıkıyor :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bilemiyorum malum 920 ye gelmedi 1520 ye de yükledim ama hiç here Drive açmadım akşam bir bakayım sorun varmı diye

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Uygulamayı indirip hesap oturumu açtıktan sonra Türkçe ses paketini indirirseniz sorun olmaması lazım.

• Beğen
braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamayı indirip hesap oturumu açtıktan sonra Türkçe ses paketini indirirseniz sorun olmaması lazım.
ali kemal abi denedik bunuda ama tekrar deneyelim yazdım arkadaşa bakacak tekrar.
denemiş hemde 2 defa yapmış

• Beğen
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Yazılımsal bir uyuşmazlık var sanki. Yani hoparlörde sıkıntı yok sanırım. Kulaklık takıp deneseniz bir de.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Başıma daha önce gelmişti. Buradan da paylaşmıştım. Denimle alakası yok. Ben ses gelmeme sorununu araçta iki ucu farklı jak ile aux denemesi yaparken yanlış ucu telefona sokmama ve o halde kullanmaya zorlamama bağlamıştım. Nasıl düzeldi? Şöyle ki bendeki aux kablonun bir ucu ikili diğeri üçlü boğumdan oluşuyor. Bizim telefonların kulaklıklarının ucu üç boğum. Ben aux kablomun doğru uçlarını takıp zorlayınca kendiliğinden düzelmişti. Senin arkadaşın da da benzer sorun oluşmuş, ses sadece kulaklık çıkışına yönlenmiş şekilde kalmış olabilir.

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Başıma daha önce gelmişti. Buradan da paylaşmıştım. Denimle alakası yok. Ben ses gelmeme sorununu araçta iki ucu farklı jak ile aux denemesi yaparken yanlış ucu telefona sokmama ve o halde kullanmaya zorlamama bağlamıştım. Nasıl düzeldi? Şöyle ki bendeki aux kablonun bir ucu ikili diğeri üçlü boğumdan oluşuyor. Bizim telefonların kulaklıklarının ucu üç boğum. Ben aux kablomun doğru uçlarını takıp zorlayınca kendiliğinden düzelmişti. Senin arkadaşın da da benzer sorun oluşmuş, ses sadece kulaklık çıkışına yönlenmiş şekilde kalmış olabilir.
Valla bu mantıklı deneyeceğim

casper659

casper659

Üye
Lumia 930 kullanıyorum ve Aynı sorun bende de var. her şeyi denedim ama sonuç alamadım. Cyan da böyle bir sorun yoktu. Denim yükledikten sonra oldu.
Denediklerim
Fabrika ayarlarına geri döndüm olmadı.
Haritaları ve here drive sildim yükledim olmadı defalarca.
Yukarıda arkadaşların yazdığı çözümleri denedim olmadı.
Bunlarda ekran görüntüleri

• Beğen
Tepkiler: braayn
braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
bu konuda başka fikri olan varmı ?

dgnert

Üye
Ses sorunu bende de var. Sesi geçtim en son kullandığımda beni çıkmaz sokağa bir evin bahçesine soktu. Bunu ilahi bir mesaj algılayıp evin kapısını çalarak here drive misafiriyiz diyesim geldi ama diyemedim:)

Bu arada telefon HTC 8X

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve suyunsesi
casper659

casper659

Üye
Arkadaşlar biraz önce facebook ta beğendiğim bir sayfada bu konu hakkında bilgi verilmiş. Denedim ve sorun ortadan kalktı. Yazıları ve resmi kopyalamak yanlış olur diye sayfanın linkini veriyorum. Sorun yaşayan arkadaşlar için. Benim sorunum tamamen ortadan kalktı artık navigasyon dan ses geliyor.
Sayfa Kaynak:

• Beğen
Tepkiler: braayn ve ceza87
braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biraz önce facebook ta beğendiğim bir sayfada bu konu hakkında bilgi verilmiş. Denedim ve sorun ortadan kalktı. Yazıları ve resmi kopyalamak yanlış olur diye sayfanın linkini veriyorum. Sorun yaşayan arkadaşlar için. Benim sorunum tamamen ortadan kalktı artık navigasyon dan ses geliyor.
Sayfa Kaynak:
Teşekkürler aynı sorun benim arkadaş da düzeldi işe yaradı bu yöntem..

• Beğen

Üst Alt