Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben giriyorum şahsen. Beklemeye gerek yok. Dağıtım başlayıp bitiyor.Bence saat 00:00 a kadar beklemek lazım
Wp8.1 li telefondan microsoftun sitesine giremiyoruz başka ne bekliyoruz ki biz ? Başka sitelerden medet ummayalım
Ben de ürün yayılım nosu sonu:1003 Acaba lsrt ile yazılım yüklemiştim. On dan mı değişti.Şu an Türkcell logosuda görünmüyor. Ne yapabilirim denim için. Görüşünüz nedir. Teşekkürler.Lumia 1020 Turkcell varyasyonu için Denim yayımlandı gibi. Sürekli yazı Cyan-Denim değişip duruyor![]()
Turkcell yoksa zaten Denim önceden geldi. Birkaç hafta önce.Ben de ürün yayılım nosu sonu:1003 Acaba lsrt ile yazılım yüklemiştim. On dan mı değişti.Şu an Türkcell logosuda görünmüyor. Ne yapabilirim denim için. Görüşünüz nedir. Teşekkürler.
Çok ilginç. Tiki kaldırınca cyan tik leyince denim oluyor. Ama güncelleme yapınca güncel diyo. Ya sabır. Buna da şükür.Turkcell yoksa zaten Denim önceden geldi. Birkaç hafta önce.
Tiki kaldırıp denetleme yapın. Güncelse Denim yüklü olması lazım.Çok ilginç. Tiki kaldırınca cyan tik leyince denim oluyor. Ama güncelleme yapınca güncel diyo. Ya sabır. Buna da şükür.
Evet güncel diyor. Acaba hangi özeliği kullanınca Denim yüklü olup olmadığını anlarım.Tiki kaldırıp denetleme yapın. Güncelse Denim yüklü olması lazım.
830, 930 ve 1520 olsa söyleyebilirdim ama diğer modellerde fark yok galiba.Evet güncel diyor. Acaba hangi özeliği kullanınca Denim yüklü olup olmadığını anlarım.
Teşekkürler. Belkide o nedenle anlamadım. Ben şimdi çıtayı yükseltip wp10'u bekliyim...830, 930 ve 1520 olsa söyleyebilirdim ama diğer modellerde fark yok galiba.
Ana ekranda Klasör leme özelliği var ise [Denim] var demektir,yoksa [Cyan] dırEvet güncel diyor. Acaba hangi özeliği kullanınca Denim yüklü olup olmadığını anlarım.
Evet var. Ama daha öncede vardı. ŞöyleAna ekranda Klasör leme özelliği var ise [Denim] var demektir,yoksa [Cyan] dır
PfD yüklü imiş. Buna göre karar verilemez.Ana ekranda Klasör leme özelliği var ise [Denim] var demektir,yoksa [Cyan] dır

PfD'ye bulaşmayı önermem. Zaten gelen giden yokki.Bu pfd yi denim kullanıcılarının yüklemesine gerek var mı ?
Ya cidden bu dağıtımın neden böyle olduğunu sormak istiyorum. Hayır nedeni ne yani ki? İnsan merak ediyor.530, 625, 630, 735, 820, 920, 925 (32 GB)
Doğru kişiye sormadın sankiYa cidden bu dağıtımın neden böyle olduğunu sormak istiyorum. Hayır nedeni ne yani ki? İnsan merak ediyor.