Demedim mi ben ehehe
Esendağlı Üye osmanmert94' Alıntı: Demedim mi ben ehehe Genişletmek için tıkla ... Ya aslında şubat ayı içinde vereceklerdi ama şubat ayının 28 ile bittiğini unutmuşlar, ondan yani yanlış anlaşılma olmasın
osmanmert94' Alıntı: Demedim mi ben ehehe Genişletmek için tıkla ... Ya aslında şubat ayı içinde vereceklerdi ama şubat ayının 28 ile bittiğini unutmuşlar, ondan yani yanlış anlaşılma olmasın
Esendağlı Üye Sensation' Alıntı: Sitede hareketlilik yine başladı. Genişletmek için tıkla ... Kalkıp gidiyorlardır belki
Sensation' Alıntı: Sitede hareketlilik yine başladı. Genişletmek için tıkla ... Kalkıp gidiyorlardır belki
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi Lumia 1020 Turkcell varyasyonu için Denim yayımlandı gibi. Sürekli yazı Cyan-Denim değişip duruyor
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi ON9' Alıntı: Denim her perşembe akşamı olmuyor mu idi? Genişletmek için tıkla ... Hayır belli bir günü yok.
ON9' Alıntı: Denim her perşembe akşamı olmuyor mu idi? Genişletmek için tıkla ... Hayır belli bir günü yok.
Esendağlı Üye Sensation' Alıntı: Site ters çalışmaya başladı. Denim yazıları Cyan'a dönüyor Genişletmek için tıkla ... Bi link verirmisin?
Sensation' Alıntı: Site ters çalışmaya başladı. Denim yazıları Cyan'a dönüyor Genişletmek için tıkla ... Bi link verirmisin?
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi Esendağlı' Alıntı: Bi link verirmisin? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Esendağlı' Alıntı: Bi link verirmisin? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
...decode... Üye 1020'nin Turkcell romlu cihazları daha önceden güncelleme almıştı diye biliyorum ben.
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi ...decode...' Alıntı: 1020'nin Turkcell romlu cihazları daha önceden güncelleme almıştı diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla ... Hayır almadı.
...decode...' Alıntı: 1020'nin Turkcell romlu cihazları daha önceden güncelleme almıştı diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla ... Hayır almadı.
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi Dejavuex' Alıntı: Güncelleme almayan hangi modeller kaldı Genişletmek için tıkla ... 530, 625, 630, 735, 820, 920, 925 (32 GB)
Dejavuex' Alıntı: Güncelleme almayan hangi modeller kaldı Genişletmek için tıkla ... 530, 625, 630, 735, 820, 920, 925 (32 GB)