Buna wp10 bekleyenler de dahilmi:) Gelecekse evet akşam 8'den sonra hareketlilik başlıyor.
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi Esendağlı' Alıntı: Buna wp10 bekleyenler de dahilmi Genişletmek için tıkla ... Gelecekse evet akşam 8'den sonra hareketlilik başlıyor.
Esendağlı' Alıntı: Buna wp10 bekleyenler de dahilmi Genişletmek için tıkla ... Gelecekse evet akşam 8'den sonra hareketlilik başlıyor.
ponçikEnişte Üye Sensation' Alıntı: Akşam 8'den sonra denetlemelere başlayalım Genişletmek için tıkla ... osmanmert94' Alıntı: 19.30-21.30 arası hareketli dakikalar yaşanabilir. Genişletmek için tıkla ... hadi inş
Sensation' Alıntı: Akşam 8'den sonra denetlemelere başlayalım Genişletmek için tıkla ... osmanmert94' Alıntı: 19.30-21.30 arası hareketli dakikalar yaşanabilir. Genişletmek için tıkla ... hadi inş
pirenuri Üye Yalnız bende türkcell rom kurulu şuan sanırım. Bana gelmezse ms binasının önünde benzin döker yakarım kendimi
Yalnız bende türkcell rom kurulu şuan sanırım. Bana gelmezse ms binasının önünde benzin döker yakarım kendimi
YkPkY Üye pirenuri' Alıntı: 920 den hala ses yok fıtık edecekler en sonunda Genişletmek için tıkla ... Sağlam kaymışım,sözümü dinlediler 2 günde.920 yede başladı
pirenuri' Alıntı: 920 den hala ses yok fıtık edecekler en sonunda Genişletmek için tıkla ... Sağlam kaymışım,sözümü dinlediler 2 günde.920 yede başladı
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi Dejavuex' Alıntı: Pfd kurulu iken güncelleme alabilcez mi? Genişletmek için tıkla ... Tiki kaldırınca güncelleme görünüyor
Dejavuex' Alıntı: Pfd kurulu iken güncelleme alabilcez mi? Genişletmek için tıkla ... Tiki kaldırınca güncelleme görünüyor
YkPkY Üye papakudioflu' Alıntı: Bazı ülkelerde Lumia 920 için Denim güncellemesi konusunda hızlı bir giriş yapıldığı bilgileri geliyor kulağıma. Tetikte olun #Lumia920 sahipleri Genişletmek için tıkla ... Çünkü bis kaydım 920 adına
papakudioflu' Alıntı: Bazı ülkelerde Lumia 920 için Denim güncellemesi konusunda hızlı bir giriş yapıldığı bilgileri geliyor kulağıma. Tetikte olun #Lumia920 sahipleri Genişletmek için tıkla ... Çünkü bis kaydım 920 adına
YkPkY Üye Ne zaman bişeyi geciktirseler,yada yapmasalar, sinirlenip kaydığım zaman geri bildirimle 2 gün içinde hallediyolar İyilikten anlamıyolarki
Ne zaman bişeyi geciktirseler,yada yapmasalar, sinirlenip kaydığım zaman geri bildirimle 2 gün içinde hallediyolar İyilikten anlamıyolarki
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi Denetlemeye başlayalım yavaştan arkadaşlar Sitede hareket başladı. Şu an çoğu ülkede 530 ve 635'e güncelleme geldi. Türkiye hiçbir şey yok.
Denetlemeye başlayalım yavaştan arkadaşlar Sitede hareket başladı. Şu an çoğu ülkede 530 ve 635'e güncelleme geldi. Türkiye hiçbir şey yok.
Rainesto Üye Rainesto' Alıntı: 920 ye gelse de güncelleme yine boş falan desek Genişletmek için tıkla ... bunu yazıp hücresel veriyi kapatınca ekran gitti 10 dakika kaldı reset atıp kendiliğinden açıldı neyse boş demeyim
Rainesto' Alıntı: 920 ye gelse de güncelleme yine boş falan desek Genişletmek için tıkla ... bunu yazıp hücresel veriyi kapatınca ekran gitti 10 dakika kaldı reset atıp kendiliğinden açıldı neyse boş demeyim
bulutsuzgece Üye Sensation' Alıntı: Denetlemeye başlayalım yavaştan arkadaşlar Sitede hareket başladı. Şu an çoğu ülkede 530 ve 635'e güncelleme geldi. Türkiye hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla ... Sanki bizimki yarına kalacak gibi
Sensation' Alıntı: Denetlemeye başlayalım yavaştan arkadaşlar Sitede hareket başladı. Şu an çoğu ülkede 530 ve 635'e güncelleme geldi. Türkiye hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla ... Sanki bizimki yarına kalacak gibi
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi bulutsuzgece' Alıntı: Sanki bizimki yarına kalacak gibi Genişletmek için tıkla ... Evet geçti bugünlük. Dağıtım aynı anda oluyor ve bitiyor.
bulutsuzgece' Alıntı: Sanki bizimki yarına kalacak gibi Genişletmek için tıkla ... Evet geçti bugünlük. Dağıtım aynı anda oluyor ve bitiyor.
Tacettinn Üye pirenuri' Alıntı: Yalnız bende türkcell rom kurulu şuan sanırım. Bana gelmezse ms binasının önünde benzin döker yakarım kendimi Genişletmek için tıkla ... Sanırım bugün sinirlerim bozuk. WP hakkında yazılan her yoruma yarım saat gülüyorum
pirenuri' Alıntı: Yalnız bende türkcell rom kurulu şuan sanırım. Bana gelmezse ms binasının önünde benzin döker yakarım kendimi Genişletmek için tıkla ... Sanırım bugün sinirlerim bozuk. WP hakkında yazılan her yoruma yarım saat gülüyorum
papakudioflu Emekli Yönetici Lumia Denim güncellemesi almış olan Lumia 1520, 930, 630 ve 635 yeni bir OS+Firmware güncellemesi daha yayınlandı. OS sürüm numarası: 8.10.14234.375
Lumia Denim güncellemesi almış olan Lumia 1520, 930, 630 ve 635 yeni bir OS+Firmware güncellemesi daha yayınlandı. OS sürüm numarası: 8.10.14234.375
remzi33 Üye papakudioflu' Alıntı: Lumia Denim güncellemesi almış olan Lumia 1520, 930, 630 ve 635 yeni bir OS+Firmware güncellemesi daha yayınlandı. OS sürüm numarası: 8.10.14234.375 Genişletmek için tıkla ... İçerik nedir?
papakudioflu' Alıntı: Lumia Denim güncellemesi almış olan Lumia 1520, 930, 630 ve 635 yeni bir OS+Firmware güncellemesi daha yayınlandı. OS sürüm numarası: 8.10.14234.375 Genişletmek için tıkla ... İçerik nedir?
Esendağlı Üye papakudioflu' Alıntı: Lumia Denim güncellemesi almış olan Lumia 1520, 930, 630 ve 635 yeni bir OS+Firmware güncellemesi daha yayınlandı. OS sürüm numarası: 8.10.14234.375 Genişletmek için tıkla ... Bende henüz gözükmüyor,yükleyen varmı acaba?
papakudioflu' Alıntı: Lumia Denim güncellemesi almış olan Lumia 1520, 930, 630 ve 635 yeni bir OS+Firmware güncellemesi daha yayınlandı. OS sürüm numarası: 8.10.14234.375 Genişletmek için tıkla ... Bende henüz gözükmüyor,yükleyen varmı acaba?