osmanmert94
Üye
Ben Windows 10 a bağlıyorum ona uğraşırken bunu bekletiyorlar.Bu denim faciası bizim black faciasınıda solladı
Ben Windows 10 a bağlıyorum ona uğraşırken bunu bekletiyorlar.Bu denim faciası bizim black faciasınıda solladı
PFD yükleyin arkadaşlar şarj sıkıntısıymış yok dokunmatik sıkıntısıymış vesaire yok şuan bende Şarj aynı akıcılık dahada arttı İe hızlandı dokunmatik sorunsuz boşuna bekleyip kendinize çile çektirmeyin denim tamamen gelince tekrar yüklersiniz.
PfD de nasıl şarj sıkıntısı yokb? Asıl PfD de şarj sıkıntısı var
Şans diyelim bende şimdiye kadar hiç sıkıntı çıkartmadı
PFD yükleyin arkadaşlar şarj sıkıntısıymış yok dokunmatik sıkıntısıymış vesaire yok şuan bende Şarj aynı akıcılık dahada arttı İe hızlandı dokunmatik sorunsuz boşuna bekleyip kendinize çile çektirmeyin denim tamamen gelince tekrar yüklersiniz.
Kabaktan ziyade başka bir şey tadı verdi de neyse tövbe tövbeee..En son 925 alalı yam 2 hafta oldu hala ne 32 likten ne diğer modellerden ses yok çok can sıktı kabak tadı verdi
evet devrim olcakadamlar Wp 10 'a odaklanmış durumdalar o nedenle deniminde fazla bir artısı olmaması ile birlikte rahat takılıyorlar.Wp 10 ile gönülleri yeniden fethetmeye geliyorlar haberiniz yok![]()
arka plana resim falan 
evet devrim olcakarka plana resim falan
![]()