Ama çok geç yayınlandı insan farklı şeyler bekliyor GDR 1 i aldığımda (tabi o pdfydi) yazın ortasıydıZaten Denim=GDR1![]()

Üst cihazlara 4K video çekimi ve fazlası geliyor zaten. Diğerlerine de şarj iyileştirmeleri, hatalar falan.Ama çok geç yayınlandı insan farklı şeyler bekliyor GDR 1 i aldığımda (tabi o pdfydi) yazın ortasıydı![]()
Üvey evlatlar belli olduAh 920'm ah sen bu günleri görecek amiral gemisi miydin.. Bir zamanlar en iyisiydin unutmayız unutturmayız seni.
![]()
tiki kaldırıp yine denedim sonuç yine aynı. güncelleme yok. soft reset attım tiki kaldırdıktan sonra yine güncelleme yok :/Tiki kaldırıp denediniz mi?
Cihazınız Turkcell varyantı galiba.tiki kaldırıp yine denedim sonuç yine aynı. güncelleme yok. soft reset attım tiki kaldırdıktan sonra yine güncelleme yok :/
O bir hata. Herkeste öyle. Forumda çok konuşuldu.Benim anlamadığım ben gdr1 i yüklediğim zamandan beri ekstralar+bilgi de denim yazıyor bende . 920
O da yeter Windows 10u beklerken bu sürpriz olduÜst cihazlara 4K video çekimi ve fazlası geliyor zaten. Diğerlerine de şarj iyileştirmeleri, hatalar falan.

Böyle büyük güncellemelerde şarj düzeninin oturması için 1 hafta beklemek gerekiyor, biraz daha bekleyin derim. En olmadı yedek alıp, LSRT ile flaşlarsınız.1320 ye geldiğinde otadan kurmuştum. Şarj sapıttı gibi bende. En baştan lsrt ile kurulum yapmak daha mı iyi olur denimi?
Böyle büyük güncellemelerde şarj düzeninin oturması için 1 hafta beklemek gerekiyor, biraz daha bekleyin derim. En olmadı yedek alıp, LSRT ile flaşlarsınız.