Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Direnin lumıa Kullanıcıları sonuçta bi Güncelleme gelecek ne zaman gelicenin ne Önemi var Haksızmıyım ☕️☕️☕️
Direnin lumıa Kullanıcıları sonuçta bi Güncelleme gelecek ne zaman gelicenin ne Önemi var Haksızmıyım ☕️☕️☕️

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Lumia 520 lsrt ile cyan'ı yükledim güncelleme geldi ve denim diyor şu an, preview programı yüklü değil aktif edince cyan olur mu bilmiyorum

astala_61

astala_61

Üye
Lumia 520ye denim geldi zaten..

...decode...

...decode...

Üye
Geldide sürüm numaraları aynı olunca. Ekstra bilgilerin hatası mı yoksa gerçekten denim'mi belli olmuyor.
LSRT ile Cyan sürümüne döndüyseniz zaten direk PFD'den çıkmışsınız demektir, eğer telefona uygulamaları yüklerken PFD girişi yapmayıp direk güncellemeleri denetleyip Denim'i bulduysanız ekstralar + bilgi hatası değildir. Klasörlemeyi deneyin bir.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Dejavuex

Dejavuex

Üye
güncelleme geldi yazısın görmek istiyorum be artık

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
LSRT ile Cyan sürümüne döndüyseniz zaten direk PFD'den çıkmışsınız demektir, eğer telefona uygulamaları yüklerken PFD girişi yapmayıp direk güncellemeleri denetleyip Denim'i bulduysanız ekstralar + bilgi hatası değildir. Klasörlemeyi deneyin bir.

Klasor var evet, o zaman şu an kararlı denim var.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bizim ülkemizde neden diğer ülkelere göre güncelleme geç kalıyor bilemiyorum

Toros542

Toros542

Üye
Bana kalırsa Windows 10 etkinliğinden kısa bir süre sonra Denim güncellemesi de yayınlanacaktır.Hafta bitmeden de yayınlanabilir gibi geliyor bana!

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugün çok hızlı geçiyor :)
Ülkemizde satılan tüm 525, 620 ve 720 modellerine Lumia Denim güncellemesi yayınlandı.

@emz

• Beğen
Tepkiler: RetaXter, emz ve skynet
emz

emz

Üye
@sensation. Abi yemin ediyorum şu anki.sevincim anlatılamaz :D:D Hava da takla atıyorum :D Her açıdan çok iyi şeyler açıklandı. :tşk: Beni bilgilendirdiğin için. Hemen indireyim :D

• Beğen
Tepkiler: Sensation
...decode...

...decode...

Üye
Bugün de bir kıyak geçip 820'ye yayınlasalar ya. :)

• Beğen
Tepkiler: Toros542
emz

emz

Üye
Son 10 dakikada 6 soft reset ve 3 yeniden başlatmaya rağmen hala birşey bulamadı. Şaşırdım :hmmm. Pfd açık kapalı fark etmiyor. Yok diyor. Neden acaba??? :hmmm @Sensation

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son 10 dakikada 6 soft reset ve 3 yeniden başlatmaya rağmen hala birşey bulamadı. Şaşırdım :hmmm. Pfd açık kapalı fark etmiyor. Yok diyor. Neden acaba??? :hmmm @Sensation
Pfd varsa bulmuyor zaten. Şu an 525'i güncellemeye çalışıyorum fakat çok yavaş iniyor.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bu nasıl güncelleme yayınlama biz neden göremiyoruz hani nerde 720 de tık yok

Emre

Üye
930 :D Parayı Veren Hemen Gncllmyi Almıyor.

emz

emz

Üye
Pfd varsa bulmuyor zaten. Şu an 525'i güncellemeye çalışıyorum fakat çok yavaş iniyor.
Hani pfd desteklenecekti. Ne oldu da görmüyor? Buna üzüldüm ama. Hani cyan gibi olmayacak deniyordu? Mecburi bekleyeceğiz o zaman. Ölme eşleğim ölme. Bir de pfd için gelecek. Hani şu an cyan atsam mı diye düşünmüyor değilim. Çok sürer mi acaba? @Sensation Cyan basıp güncellemeye değer mi? Sen kurup bana yazarsan ona göre yükleyeyim. Boşa beklemeyelim. Bir işe yarasın yazılım basmamız. Eğer değmezse silinen oyun verilerine falan hiç uğraşmayayım bekleyeyim :)

Üst Alt