Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DuyuruDenim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı
Sponsorlu Bağlantılar
hajkhanx33
Üye
Direnin lumıa Kullanıcıları sonuçta bi Güncelleme gelecek ne zaman gelicenin ne Önemi var Haksızmıyım ☕️☕️☕️
Direnin lumıa Kullanıcıları sonuçta bi Güncelleme gelecek ne zaman gelicenin ne Önemi var Haksızmıyım ☕️☕️☕️
ogzhnoTr
Üye
Lumia 520 lsrt ile cyan'ı yükledim güncelleme geldi ve denim diyor şu an, preview programı yüklü değil aktif edince cyan olur mu bilmiyorum
Bizim ülkemizde neden diğer ülkelere göre güncelleme geç kalıyor bilemiyorum
Toros542
Üye
Bana kalırsa Windows 10 etkinliğinden kısa bir süre sonra Denim güncellemesi de yayınlanacaktır.Hafta bitmeden de yayınlanabilir gibi geliyor bana!
Sensation
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Bugün çok hızlı geçiyor
Ülkemizde satılan tüm 525, 620 ve 720 modellerine Lumia Denim güncellemesi yayınlandı.
@emz
emz
Üye
@sensation. Abi yemin ediyorum şu anki.sevincim anlatılamaz Hava da takla atıyorum Her açıdan çok iyi şeyler açıklandı. Beni bilgilendirdiğin için. Hemen indireyim
Aynen ya bizi de görseler bari böyle bir günde dimi amaaa
emz
Üye
Son 10 dakikada 6 soft reset ve 3 yeniden başlatmaya rağmen hala birşey bulamadı. Şaşırdım . Pfd açık kapalı fark etmiyor. Yok diyor. Neden acaba??? @Sensation
Son 10 dakikada 6 soft reset ve 3 yeniden başlatmaya rağmen hala birşey bulamadı. Şaşırdım . Pfd açık kapalı fark etmiyor. Yok diyor. Neden acaba??? @Sensation
Hani pfd desteklenecekti. Ne oldu da görmüyor? Buna üzüldüm ama. Hani cyan gibi olmayacak deniyordu? Mecburi bekleyeceğiz o zaman. Ölme eşleğim ölme. Bir de pfd için gelecek. Hani şu an cyan atsam mı diye düşünmüyor değilim. Çok sürer mi acaba? @Sensation Cyan basıp güncellemeye değer mi? Sen kurup bana yazarsan ona göre yükleyeyim. Boşa beklemeyelim. Bir işe yarasın yazılım basmamız. Eğer değmezse silinen oyun verilerine falan hiç uğraşmayayım bekleyeyim