Lumia 520ye denim geldi zaten..
LSRT ile Cyan sürümüne döndüyseniz zaten direk PFD'den çıkmışsınız demektir, eğer telefona uygulamaları yüklerken PFD girişi yapmayıp direk güncellemeleri denetleyip Denim'i bulduysanız ekstralar + bilgi hatası değildir. Klasörlemeyi deneyin bir.Geldide sürüm numaraları aynı olunca. Ekstra bilgilerin hatası mı yoksa gerçekten denim'mi belli olmuyor.
LSRT ile Cyan sürümüne döndüyseniz zaten direk PFD'den çıkmışsınız demektir, eğer telefona uygulamaları yüklerken PFD girişi yapmayıp direk güncellemeleri denetleyip Denim'i bulduysanız ekstralar + bilgi hatası değildir. Klasörlemeyi deneyin bir.
Aynen ya bizi de görseler bari böyle bir günde dimi amaaaBugün de bir kıyak geçip 820'ye yayınlasalar ya.![]()
Pfd varsa bulmuyor zaten. Şu an 525'i güncellemeye çalışıyorum fakat çok yavaş iniyor.Son 10 dakikada 6 soft reset ve 3 yeniden başlatmaya rağmen hala birşey bulamadı. Şaşırdım. Pfd açık kapalı fark etmiyor. Yok diyor. Neden acaba???
@Sensation
Hani pfd desteklenecekti. Ne oldu da görmüyor? Buna üzüldüm ama. Hani cyan gibi olmayacak deniyordu? Mecburi bekleyeceğiz o zaman. Ölme eşleğim ölme. Bir de pfd için gelecek. Hani şu an cyan atsam mı diye düşünmüyor değilim. Çok sürer mi acaba? @Sensation Cyan basıp güncellemeye değer mi? Sen kurup bana yazarsan ona göre yükleyeyim. Boşa beklemeyelim. Bir işe yarasın yazılım basmamız. Eğer değmezse silinen oyun verilerine falan hiç uğraşmayayım bekleyeyimPfd varsa bulmuyor zaten. Şu an 525'i güncellemeye çalışıyorum fakat çok yavaş iniyor.

Geldi, tanıdığım indiriyor.bu nasıl güncelleme yayınlama biz neden göremiyoruz hani nerde 720 de tık yok
Geldi, tanıdığım indiriyor.