Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
bunları bir Lumia 525 kullanıcısı olarak burada söylemek ne kadar rahatsa, aynı fiyattaki bir android kullanıcısı olarak söylemek bir o kadar zor

Abi sistemi ve düşük donanımı kolay kullanışını seviyorum. Ama malum dediğim gibi bir sonraki cihazım kesinlikle en iyi amiral gemisi modeli olacaktır. O nedenle yazdım. Eğer sistemimiz verdiğimiz o kadar paraya değecek iyi bir cihaz çıkacak olursa tabiki sevdiğim için alırım ancak öbür türlü çok zor. Verdiğim para boşa gidecekmiş gibi hissediyorum. Az vermeyeceğiz ne de olsa. Verdiğimde değdiğine inanmalıyım. :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hala normal 525 almadı. Bu beni gerçek anlamda çok üzüyor. Keşke ikinci kez bu telefonu almasaydım. Bilmiyorum ama eğer yazın sonuna doğru gelecek yıl gibi indirimler başladığın wp hala bu durumda olursa bir dahaki telefonum kesinlikle bir amiral gemisi ios ya da android olarak. Her ne kadar bu sistemi sevsem de gerçekten çok vurdumduymaz davranıyorlar kullanıcılara. Parası neyse verdik. Bunları çekmek zorunda değiliz. Madem hizmet veremiyorlar bizim paramıza karşılık biz de onlara kazandırmayız. Benim fikrim bu. Para bendeyse istediğim alır istediğimi müşterisiz bırakırım :)

300-500 tl lik giriş seviyesi telefonla , 2000-3000 TL'lik amiral tabir edilen telefonları bir tuttun ya diyecek bir şey bulamıyorum. Seni şöyle wp'de ki donanım canavarı 1520 ile tanıştıralım mı?

Buda dipnot bilgisi olsun.
Android cephesinde 4k video çekim yeni telefonlarla tanıtıldı. 2 senelik 1520 sadece bir yazılım güncellemesi ile 4k video çekim özelliğine sahip oldu.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
emz

emz

Üye
300-500 tl lik giriş seviyesi telefonla , 2000-3000 TL'lik amiral tabir edilen telefonları bir tuttun ya diyecek bir şey bulamıyorum. Seni şöyle wp'de ki donanım canavarı 1520 ile tanıştıralım mı?

Buda dipnot bilgisi olsun.
Android cephesinde 4k video çekim yeni telefonlarla tanıtıldı. 2 senelik 1520 sadece bir yazılım güncellemesi ile 4k video çekim özelliğine sahip oldu.

Abi banada mı"?? :S Üzdün beni. Hatırlarsan yazın 925 aşlayım dedim izin vermediler. Ama benim kastım bu değil. Burada ben bir tutmadım 400₺ fiyata aldığım telefonu. Ben 1520 ile bir tuttum. Ve bir güncellemenin yaklaşık 2-3 aylık bir sürede çıkması gereken tarihten çok daha geçmiş olmasına rağmen hala verilmemesinden dolayı kızıyorum. Çok kolay olan işleri çok uzatıyorlar. Hazır olan şeyleri yayınlamıyorlar. Ben bunu doğru bulmuyorum. Seneye 1530 vs gibi bir cihaza da aynısı olursa yazık olur. Burada sen donanıma destek falan diyorsun da Nokia zaten bu işi yapmıştı. Sadece salakça bir destek verilmemesi yüzünden boşa çıktı. Geç gelmiş oldu. Ha diğerleri satış politikası uyguluyor ama şöyle düşün. Bırak 8.1'i sadece Black güncellemesine gidelim. Öncesinde sizlerin çektiği işkenceler ne içindi? Parasını verdiğin özelliği kullanamama? Ben buna kızıyorum ve böyle giderse ben bu sistemde kalacağımı sanmıyorum. Ama ne yalan söyleyeyim çok da seviyorum. Ben tüm cihazları da biliyorum. Ama çuvallık parayı da gidip vereceğim cihazın bekletilmesini istemiyorum. Şu an olduğu gibi ;)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bekleyelim ne zaman tamamlanacak

serinaga

serinaga

Üye
Halen gelmemiş yahu :allalla:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Lumia 1320 sahipleri güncelleme kontrolü yapar mısınız? Dağıtıma başlandığı söyleniyor

dakamon

dakamon

Üye
Lumia denim ile lumia 1520 lerde ekran döndürme 5-6 saniyelik gecikme ile çalışıyomuş.

Rainesto

Rainesto

Üye
Lumia denim ile lumia 1520 lerde ekran döndürme 5-6 saniyelik gecikme ile çalışıyomuş.

620 dede geçikme olmaya başlamış yeni dikkat ettim 5-6 saniye olmasada 3-4 saniye cyana göre yavaş

dakamon

dakamon

Üye
Benim telefonda başka telefonlara göre geç dönüyor gibi geliyor. Yani bi androidli telefona yada ios lu telefona göre

parberk99

parberk99

Üye
Sanmıyorum, sadece isimden ibaret. (öyle büyük güncelleme yüklenmedi)
Çünkü Bilgi+Ekstralar güncellendi Denim oldu, güncellemeden sonra da Bildirim olarak 'Denime Hoşgeldiniz' dendi o kadar.

Rom Türkiye mi?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bazı ülkelerde hareket başladı yine. Bakalım Türkiyede bir şeyler olacak mı? :)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Türkiye de hala başlamadı pes doğrusu..

astala_61

astala_61

Üye
Ocagın başlarında gelcekti guya sonu gelior denimin Dsi yok hala...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
830'a güncelleme yayınlanmaya başladı

Üst Alt