Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1320 ve 1520 phablet cihazlar. Biri üst düzey diğeri giriş seviyesi ayarında. Orta segmentte boşluk var oda 1330 ile kapanacak diye düşünüyorum.
Wp10 için amiral tabir edilen cihaz olarak 15xx ve 9xx serisinden iki cihaz gelebilir diye düşünüyorum.
Sıralama o şekilde gidiyor.
Ha tutup rakam serisinden vaz geçip isimli cihaz üretirlerse benim için çok güzel olur.

Rakamdan isime geçmeleri bence de çok güzel olur

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Rakamdan isme geçmeleri şöyle güzel olur karışık gidiyorlar rakamlardan hani seviyeye göre rakam,olup birde amiral gemisi rakamı olsa güzel olur yani :
(Onlar kaçtan başlarsa ben 1xx den başlıyorum)

1xx ( giriş seviye )
2xx ( giriş seviyenin 1x den kaliteli hali )
3xx ( 2x den kaliteli )
4xx ( en duşuk,orta seviye )
5xx ( 4x den yüksek orta seviye )
6xx ( 5x den yüksek veya en yüksek orta seviye)
7xx ( Yüksek mp veya kaliteli fotoğraf çekimi için seri )
8xx ( Amiral gemisinin minisi yada iPhone 5s gibi,değişik hali )
9xx ( amiral gemisi )
10xx ( Phablet yada ucuz butceli seri)

Bu şekilde olabilir , phablet seriside 10xx den sonra gidebilir tabi onunda seviyesine göre rakam 11xx falan olarak düşer yada yükselir böyle,daha güzel olabilir..

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
oznkrts

oznkrts

Üye
Bu nasıl bir işidir arkadaş gidecem yarın başka ülkeye taşınacam sonunda

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
lumi 925 kullanıyorum pfd yüklü eneble tikli halde cyan diyor tiki kaldırdığım zaman denim diyor versiyon olarak 8.1 update yüklü yani denimin ön izlemesimi yüklü oluyor bu denim güncellemesine gelen yeniliklerin hepsi var bende

Son düzenleme:

yunusiyunus

Üye
lumi 925 kullanıyorum pfd yüklü eneble tikli halde cyan diyor tiki kaldırdığım zaman denim diyor versiyon olarak 8.1 update yüklü yani denimin ön izlemesimi yüklü oluyor bu denim güncellemesine gelen yeniliklerin hepsi var bende

Aynen benim durum gibi ben de 620. Güncelliyorum başka çıkmıyor herhalde son sürüm

ON9

ON9

Üye

müzik çaların üzerinde böyle garip sayılar harfler falan çıkıyor bune bilen var mı ki :)
İndirdiğin şarkının mp3 Converter ile indirildiğine ve dolayısıyla klasor adının Live tile da göründüğü kanaatindeyim

• Beğen
Tepkiler: andezitt ve YasirTaHazal
andezitt

andezitt

Üye
İndirdiğin şarkının mp3 Converter ile indirildiğine ve dolayısıyla klasor adının Live tile da göründüğü kanaatindeyim
aynen öyle hocam converterla indirdim

ygt_kysr38

Üye
Ya benimki 620kaç gündür bakıyorum güncellemeye güncel diyor.Pfd den o tiki kaldırıp güncelleme işleminide yaptım ama olmadı.

rainman3545

rainman3545

Üye
merlin19

merlin19

Üye
acaba diğer cihazlar içinde güncelleme verilen ülke ve bölgelere geçip güncelleme oluyormu :D mesela 930 Filandiya yapsak ülke bölgeyi güncelleme alırmı cihaz :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
acaba diğer cihazlar içinde güncelleme verilen ülke ve bölgelere geçip güncelleme oluyormu :D mesela 930 Filandiya yapsak ülke bölgeyi güncelleme alırmı cihaz :D
Hayır. Sadece Mağaza uygulamalarında geçerli oluyor.

merlin19

merlin19

Üye
az önce bölgeyi ve ülkeyi ve dili finlandiya yaptım cihazı kapattım açtım ilk uyarıyı verdi dili yükledi reset attı şimdi güncellemeyi kontrol ettim yaklaşık 10 dakikadır Güncelleme olup olmadığı Kontrol ediliyor yazıyor genelde bu kadar uzun olduğunda indiriyor :D du ama şimdi güncelleme yok dedi en iyisi ben Modemden Proxy ile Finlandiya ip adresine geçeyim bunlar ip bazlıdır :D birde öyle deneyelim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
az önce bölgeyi ve ülkeyi ve dili finlandiya yaptım cihazı kapattım açtım ilk uyarıyı verdi dili yükledi reset attı şimdi güncellemeyi kontrol ettim yaklaşık 10 dakikadır Güncelleme olup olmadığı Kontrol ediliyor yazıyor genelde bu kadar uzun olduğunda indiriyor :D du ama şimdi güncelleme yok dedi en iyisi ben Modemden Proxy ile Finlandiya ip adresine geçeyim bunlar ip bazlıdır :D birde öyle deneyelim
Boşuna uğraşıyorsunuz. Product Code değişmeden olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, merlin19, SamilGoktas ve 2 diğerleri
merlin19

merlin19

Üye
ya bu güncelleme 930 lara ne zaman gelecek harbi deli ettiler bizi :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
aynen öyle hocam converterla indirdim

@andezitt : Bir daha yazmayacağım artık. O sorununun çözümü mp3 tag editör programı

Hatta Aerize Explorer ile o dosyaları yeniden isimlendirme yapın.

Windows Phone için "Aerize Explorer" uygulamasına göz atın

Örnek: Kayıtlı isim bu >>
deniz_ustu_kopurur_tolga_candar_muhtesem_yorum_mp3_59837.mp3

Yeni isim: >>
Tolga Çandar Deniz Üstü Köpürür.mp3 olarak kaydettik.

Tag editör uygulamasını açıyoruz. Music klasörünü açıp deminki Türküyü seçiyoruz.
Gerekli düzeltmeyi yapıp kaydediyoruz.

Ve işlem tamam.

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, suyunsesi, bulutsuzgece ve 1 kişi daha
dawid

dawid

Üye
yasirtaha

yasirtaha

Üye
ya arkadaşlar ben mi yanlış bişey yapıyorum yoksa ncs de 925 desteği yokmu