Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Aybin kılıç bu denim değişik bir güncelleme ben herşeyi denedim en sonunda denim kendiliğinden oldu ben hiç bir şey yapmaya gerek kalmadan denim kuruldu o kadar uğraştım defalarca güncellemeyi kontrol ettim ama güncelleme filan bulamadı bir kaç uygulama güncellemesi sonrası denime hoş geldiniz diye mesaj geldi şu an hakikaten denim kullanıyorum ama çok bir farkı var mı pfd den dersen şu anda kadar çok bir farkını göremedim tek gördüğüm şey sanki biraz daha akıcı gibi telefon hızlanmış gibi duruyor tabi ben bunu telefonda 70 e yakın uygulama kullanan birisi olarak soyluyorum bu denim de çok bişey yok artık Windows 10 bakiciiizzz
Açıkçası pfd kullanıcısı olduğum için Denimle fazla bir fark beklemiyorum. Sadece resmi sürümü kullanmak istiyorum. Beta beta nereye kadar:) Şunun şurasında 21 Ocağa fazla bir şey kalmadı:ehe :ehe

• Beğen
Tepkiler: hakimnokta

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Aybin kılıç Bende aynı şeyi düşündüm ama 21 ocakta da hemen Windows 10 vereceklerini düşünmüyorum bunu iki aydan öncede vermezler neyse resmi sürüm oldu ancak bizide çileden çıkardı

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Aybin kılıç Bende aynı şeyi düşündüm ama 21 ocakta da hemen Windows 10 vereceklerini düşünmüyorum bunu iki aydan öncede vermezler neyse resmi sürüm oldu ancak bizi de çileden çıkardı

21 Ocak Wp 10 duyurusu ve özellikleri açıklanır. Hatta yeni bir iki model cihazda bekliyoruz desek yeridir.
Wp 10 beta hemen gelmez. Mart Nisan döneminde gelse bile yeter. Arada Gdr2 yi kaptırabilirler diye düşünüyorum:)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
21 Ocak Wp 10 duyurusu ve özellikleri açıklanır. Hatta yeni bir iki model cihazda bekliyoruz desek yeridir.
Wp 10 beta hemen gelmez. Mart Nisan döneminde gelse bile yeter. Arada Gdr2 yi kaptırabilirler diye düşünüyorum:)

Mantıklı.

• Beğen
hakimnokta

hakimnokta

Üye
Aybin kılıç ben gdr2 nin gelebileceğini zannetmiyorum eğer olsaydı sızıntı haberler olurdu o konuda hiç bir haber sızıntı yok gelmez gibi geliyor bana

• Beğen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Umarım tanıtılan cihazlar üst versiyon olur tabi tanıtılırsa

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Umarım tanıtılan cihazlar üst versiyon olur tabi tanıtılırsa
1330 zaten sızdı, x40serilerini duyurabilirler gibime geliyor. Sadece tahmin belkide duyurmazlar.
Aybin kılıç ben gdr2 nin gelebileceğini zannetmiyorum eğer olsaydı sızıntı haberler olurdu o konuda hiç bir haber sızıntı yok gelmez gibi geliyor bana
Gdr1 de sızmadı ama pat diye geldi. 21 ocak sonrası konuşmak daha mantıklı.

andezitt

andezitt

Üye
denim güncellemesinden sonra telefon biraz daha akıcı gibi geldi biraz daha stabilleşmiş sanırım iyide olmuş

• Beğen
Tepkiler: hakimnokta ve ON9
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1330 zaten sızdı, x40serilerini duyurabilirler gibime geliyor. Sadece tahmin belkide duyurmazlar.

Şimdi amiral gemisi hangi seri olmalı 1300 serisimi 1500 mü 1525 veya 1530 dan düşük numaralar amiral sayılmaz mı

hakimnokta

hakimnokta

Üye

Olur mu olur o tarafını tam olarak bilemem ama Windows 10 sızan resimler doğruysa çok ciks olacak

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Arkadaşlar, pfd olmayanlar için gdr1+denim güncellemesi klasörleme ve hücresel veri kısa yolu dışında ne yenilikler getiriyordu biri yazabilir mi? Yoksa bu ikisi dışında bi yeniliği yok muydu? :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Windows Phone Lovers sayfası, Preview kullanan bazı kişilere güncelleme geldiğini, güncellemeden sonra PfD uygulamasının kaybolduğunu ve yalnızca Phone Insider uygulamasının kaldığını belirtmiş. Ve artık login doğrulama bilgisi istemiyormuş.

Kimsede böyle bir güncelleme görünmüyor ama yine de;

Denim yüklü olan arkadaşlar, "Preview for Developers" uygulamasını aktif edip güncelleme kontrolü yapabilirler mi acaba?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Sensation
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Windows Phone Lovers sayfası, Preview kullanan bazı kişilere güncelleme geldiğini, güncellemeden sonra PfD uygulamasının kaybolduğunu ve yalnızca Phone Insider uygulamasının kaldığını belirtmiş.

Denim yüklü olan arkadaşlar, "Preview for Developers" uygulamasını aktif edip güncelleme kontrolü yapabilirler mi acaba?

Gelen giden yok

Ekli dosyalar

yasiiin97

Üye

Windows Phone Lovers sayfası, Preview kullanan bazı kişilere güncelleme geldiğini, güncellemeden sonra PfD uygulamasının kaybolduğunu ve yalnızca Phone Insider uygulamasının kaldığını belirtmiş. Ve artık login doğrulama bilgisi istemiyormuş.

3 defa denedim üçünde de sunucu veya internet bağlantınızla ilgili geçici bir sorun oluştu dedi

yunusiyunus

Üye
Uzun zamandır takip edemiyorum arkadaşlar insider ile pfd arasındaki fark nedir. Benim telefon şuan denim yüklü pfd aktif edince cyan oluyor ama telefonda herhangi bir fark da göremiyorum biri bana açıklama getirebilir mi

Rainesto

Rainesto

Üye
920 için hiçbir ülkede yok :lac:

versino2

versino2

Üye
925 de yok hiç bi yerde

Üst Alt