dakamon Üye Ulan kargo firması ede olmadığım için teslim edemedi telefonumu alsaydım bu gün bende yüklerdim 820 ye
Ulan kargo firması ede olmadığım için teslim edemedi telefonumu alsaydım bu gün bende yüklerdim 820 ye
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi versino2' Alıntı: 2 saat şarj olmasını nasıl bekkicem ya pusu da var daha Genişletmek için tıkla ... Şarjdayken %30 şarjla sıkıntı olmadan yaptı. bulutsuzgece' Alıntı: Lumia 920 Beyaz / Global - Güncelleme yok Genişletmek için tıkla ... Az önce var dendi
versino2' Alıntı: 2 saat şarj olmasını nasıl bekkicem ya pusu da var daha Genişletmek için tıkla ... Şarjdayken %30 şarjla sıkıntı olmadan yaptı. bulutsuzgece' Alıntı: Lumia 920 Beyaz / Global - Güncelleme yok Genişletmek için tıkla ... Az önce var dendi
bulutsuzgece Üye Sensation' Alıntı: Şarjdayken %30 şarjla sıkıntı olmadan yaptı. Az önce var dendi Genişletmek için tıkla ... Yok maalesef iki kere denetledim. Bir de Preview'deki işareti kaldırarak deneyim.
Sensation' Alıntı: Şarjdayken %30 şarjla sıkıntı olmadan yaptı. Az önce var dendi Genişletmek için tıkla ... Yok maalesef iki kere denetledim. Bir de Preview'deki işareti kaldırarak deneyim.
papakudioflu Emekli Yönetici bulutsuzgece' Alıntı: Yok maalesef iki kere denetledim. Bir de Preview'deki işareti kaldırarak deneyim. Genişletmek için tıkla ... O zaman bulur
bulutsuzgece' Alıntı: Yok maalesef iki kere denetledim. Bir de Preview'deki işareti kaldırarak deneyim. Genişletmek için tıkla ... O zaman bulur
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi bulutsuzgece' Alıntı: Yok maalesef iki kere denetledim. Bir de Preview'deki işareti kaldırarak deneyim. Genişletmek için tıkla ... Kaldırarak denetlemek gerekiyor zaten
bulutsuzgece' Alıntı: Yok maalesef iki kere denetledim. Bir de Preview'deki işareti kaldırarak deneyim. Genişletmek için tıkla ... Kaldırarak denetlemek gerekiyor zaten
bulutsuzgece Üye Sensation' Alıntı: Kaldırarak denetlemek gerekiyor zaten Genişletmek için tıkla ... Kaldırarak denedim 10 dakikadır "Güncelleme olup olmadığı kontrol ediliyor" yazısında bekliyor. Bugda kaldı telefon
Sensation' Alıntı: Kaldırarak denetlemek gerekiyor zaten Genişletmek için tıkla ... Kaldırarak denedim 10 dakikadır "Güncelleme olup olmadığı kontrol ediliyor" yazısında bekliyor. Bugda kaldı telefon
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi bulutsuzgece' Alıntı: Kaldırarak denedim 10 dakikadır "Güncelleme olup olmadığı kontrol ediliyor" yazısında bekliyor. Bugda kaldı telefon Genişletmek için tıkla ... Elbet bulacak kaçarı yok
bulutsuzgece' Alıntı: Kaldırarak denedim 10 dakikadır "Güncelleme olup olmadığı kontrol ediliyor" yazısında bekliyor. Bugda kaldı telefon Genişletmek için tıkla ... Elbet bulacak kaçarı yok
bulutsuzgece Üye Sensation' Alıntı: Elbet bulacak kaçarı yok Genişletmek için tıkla ... Ve nihayet... Ben bu satırları yazarken %21 oldu bile...
Sensation' Alıntı: Elbet bulacak kaçarı yok Genişletmek için tıkla ... Ve nihayet... Ben bu satırları yazarken %21 oldu bile...
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi Raskoln' Alıntı: Denim ile hücresel veri kısa yolu gelmiyor muydu? 920 yükledim pyle bi ayar görünmüyor. Genişletmek için tıkla ... Ayarlar>Bildirimler+Eylemler>Hızlı işlemlerinizi seçin>hücresel veri
Raskoln' Alıntı: Denim ile hücresel veri kısa yolu gelmiyor muydu? 920 yükledim pyle bi ayar görünmüyor. Genişletmek için tıkla ... Ayarlar>Bildirimler+Eylemler>Hızlı işlemlerinizi seçin>hücresel veri
pirenuri Üye Türkcell e geldi mi 920 ? pirenuri' Alıntı: Ben size yeni üvey evladı söyleyim: 920. Not edin bunu buraya Genişletmek için tıkla ... @Aybin.Kilic 7 ocakta demiştim abi
Türkcell e geldi mi 920 ? pirenuri' Alıntı: Ben size yeni üvey evladı söyleyim: 920. Not edin bunu buraya Genişletmek için tıkla ... @Aybin.Kilic 7 ocakta demiştim abi
kamil5028347 Üye pirenuri' Alıntı: Türkcell e geldi mi 920 ? @Aybin.Kilic 7 ocakta demiştim abi Genişletmek için tıkla ... 630dan henüz ses yok üvey evlat o da olabilir
pirenuri' Alıntı: Türkcell e geldi mi 920 ? @Aybin.Kilic 7 ocakta demiştim abi Genişletmek için tıkla ... 630dan henüz ses yok üvey evlat o da olabilir
Aybin.Kilic Üye Bir güncelleme maratonunda sonuna geldik. Yayında emeği olan MC ye sitemlerimizle darısı Wp 10'nun başına !!!!
Bir güncelleme maratonunda sonuna geldik. Yayında emeği olan MC ye sitemlerimizle darısı Wp 10'nun başına !!!!
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi Aybin.Kilic' Alıntı: Bir güncelleme maratonunda sonuna geldik. Yayında emeği olan MC ye sitemlerimizle darısı Wp 10'nun başına !!!! Genişletmek için tıkla ... Henüz 630 var daha
Aybin.Kilic' Alıntı: Bir güncelleme maratonunda sonuna geldik. Yayında emeği olan MC ye sitemlerimizle darısı Wp 10'nun başına !!!! Genişletmek için tıkla ... Henüz 630 var daha
Raskoln Üye Sensation' Alıntı: Ayarlar>Bildirimler+Eylemler>Hızlı işlemlerinizi seçin>hücresel veri Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler buldum şimdi.
Sensation' Alıntı: Ayarlar>Bildirimler+Eylemler>Hızlı işlemlerinizi seçin>hücresel veri Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler buldum şimdi.
Aybin.Kilic Üye kamil5028347' Alıntı: 630dan henüz ses yok üvey evlat o da olabilir Genişletmek için tıkla ... O denimle gelmemiş miydi ? (Ek güncelleme paketi yayınlanır denimin tüm özelleklerini kullanır.)
kamil5028347' Alıntı: 630dan henüz ses yok üvey evlat o da olabilir Genişletmek için tıkla ... O denimle gelmemiş miydi ? (Ek güncelleme paketi yayınlanır denimin tüm özelleklerini kullanır.)