Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Bay H

Üye
Birkaç gün önce Lumia 1520 için Lumia Denim ile birlikte Quick Charge 2.0 aktif edildi diye haber vardı. Gören duyan bilgisi olan var mıdır?

microsoft güncellemeyi fuardan önce yayınlamazsan lanet gelsin sana
ersinin dediği gibi lanet gelsin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

serinaga

Üye
Hoppaaaa, 920 ve 820 üvey evlat olmuş bu defa galiba ...

dakamon

Üye
Valla denim gelmeyecek gibi geliyor. Neyi bekliyorlar anlamadım. Neyi test ediyorlar neyi inceliyorlar. GD1 i bari vermiş olsunlar insalara. PDF bilmeyenler var birsürü.

manialog

Üye
Microsoft Türkiye'ye tweet attım 820 için ne zaman yayınlanacak diye bana bunu yolluyor adamlar.Her gün bu siteyi açıyoruz zaten. Ne işe yararlar bilmem ki

Dejavuex

Üye
920 için gelse neee gelmese ne.. Sevdiğim Lumiadan soğuyorum her geçen gün güncellemeler olsum gelen yavaş yenilikler olsun ..

Kimse telefonundan soğumasın. Dünya para verdiniz. Bozulana kadar kullanın, israf yapmayın :P

Tepkiler: Aytaç-01, erhanercan, YkPkY ve 7 diğerleri
Kimse telefonundan soğumasın. Dünya para verdiniz. Bozulana kadar kullanın, israf yapmayın :P
çok iyi demişsin aslında insanlar böyle luzumsuz para harcayıp israf edip geçim sıkıntısı diye dert yanar öz eleştiride yapmam gerekli bende zaman zaman yapıyorum

Tepkiler: suyunsesi
çok iyi demişsin aslında insanlar böyle luzumsuz para harcayıp israf edip geçim sıkıntısı diye dert yanar öz eleştiride yapmam gerekli bende zaman zaman yapıyorum
Aynen alacaksan en sağlamından birkaç sene götürecek bir cihaz alacaksın.

Denime hazırımsınız diye mail geldi,bana Microsofttan ?

versino2

Üye
Bugün gelir herhalde galiba sanırsam

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben de bekliyorum bugün. Hadi bakalım.

Tepkiler: byibo