Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Arkadaşlar bende 925 16gb beyaz kullanıyorum denim yükledim akşam fotoğraf sararma problemi giderilmiş. Ama şöyle birşey var fotoğraf çekerken sarıymış gibi gözüksede kaydederken artık net olarak kaydediyor sarılık olmadan. Ben şuan çok memnunum ve ekran dahada netleşmiş. Batarya performansı hk birşey demek için daha erken kullanıp görücez zamanla

Tepkiler: suyunsesi

habbuj

Üye
GDR 2 gelecek

GDR2 ile gelecek yenilikler neler? bilen var mı? hiç sızıntı dedikodu olmuş muydu?

Cidden sararma problemi gitmiş mi hocam? Ben bir değişiklik yok diye biliyorum.

utt2

Üye
Kardeş ben windows phonede yeniyim telefonu teknik özellikleri güzel diye aldım ben sana mesaj atsam sen bana rica etsem yardımcı olabilir misin.

habbuj

Üye
GDR2 ile gelecek yenilikler neler? bilen var mı? hiç sızıntı dedikodu olmuş muydu?
Belli değil ama 8.10.14157.200 numaralı güncellemeden farklı olarak 8.15.12375.0 numaralı güncellemeye bakılırsa büyük değişiklikler olacak.

Ben 925 ve 920 ye aynı zamanda gelir dedim ama yanıldım maalesef

versino2

Üye
925 in 32 gb lığına hala gelmedi bizde beklemedeyiz.Ayrıcalıktır dedik 32 lik aldık unutulduk

Şu denim ile gelen ekran okuyucusu nedir nasıl çalışır yada ülkemizde çalışmayan bir şey mi

orian

Üye
Bu gün gittim bir tane 925 32gb aldım güncelleme filan yok hâlâ

paix1984

Üye
Ben Lumia 1020'yi satayım mı bekleyeyim mi arkadaşlar denim geldi fotoğraflar halen flu ve hatta daha fazla sarı ne yapayım biliyorum

versino2

Üye
Hafıza olayı değil operatorler optimize edip sunuyorlar.Vodafone ülkemizde satışa sunduğu için Vodafone un yayınlamasını bekleyeceğiz