Aynı tas aynı hamam.
Bu sararmayı görmek için bilgisayarınızda beyaz bir sayfa açın ve tam ekran yapın. Telefonunuzla ekrana bakarak telefonunuza sağa sola hafifçe hareket ettirin ekranın sağ ve solunda sarı alanları kolayca görebilirsiniz. En azından görüntünün tamamen beyaz olmadığı görülüyor.
Arkadaşlar bir sorum olacak. dün 925 e denim yükledim. Şimdi ana ekrana pinlediğim karoları kaldıramıyorum. Basılı tuttuğum vakit sadece boyut değiştirme işareti çıkıyor. Teşekkürler
Ben denim geldikten sonra pfd kaynaklı bu sorunun hallolacağını düşünmüştüm ama denimden sonrada değişmedi hala pfd aktifken cyan değilken denim yazıyor .
Gelen güncelleme Windows Phone 8.1 Update ve Lumia Denim içeriyor. Preview for Developers uygulamasının ömrü de bu kararlı sürümle dolmuş olduğu için artık bir önemi kalmıyor. Bundan sonra Windows 10 Mobile ön izlemeleri için Windows Insiders uygulaması kullanılacak. Dolayısıyla Pfd uygulamasından tiki kaldırıp kullanmaya devam edebilirsiniz.
Gelen güncelleme Windows Phone 8.1 Update ve Lumia Denim içeriyor. Preview for Developers uygulamasının ömrü de bu kararlı sürümle dolmuş olduğu için artık bir önemi kalmıyor. Bundan sonra Windows 10 Mobile ön izlemeleri için Windows Insiders uygulaması kullanılacak. Dolayısıyla Pfd uygulamasından tiki kaldırıp kullanmaya devam edebilirsiniz.
Forumda w10 dan önce pfd ile bir hazırlık güncellemesi daha sunulabileceği ihtimali konuşuluyordu . Uygulamanın yeniden kullanılma ihtimali doğduğu için tikini kaldırmadım .
Windows 10 Mobile Ön izlemesini kurmayacak kullanıcılar için soruyorum. 8.1 + Gdr1 in üzerine Gdr2 ya da başka bir ek güncelleme gelir mi? Çünkü W10M nin resmi olarak yayınlanması son baharı bulur. Şimdi o vakte kadar 8.1 üzerine hiç mi güncelleme olmayacak?
Bu kesin mi abi . Çünkü hatırlıyorum telefonu yeni aldığımda turkcell introsuyla açılıyordu , zil seslerinde turkcell müzikleri vardı . Şu an öyle değil ama . Bendede 000-TR yazıyor