paix1984
Üye
sabır her şeyin ilacıbekleyeceğiz yapacak birşey yok
Şu denim ile gelen kamera özelliklerinin 1020 ye gelmemesi beni hayal kırıklığına uğrattı,şu anda cihazımı android bir cihazla takaslamak üzereyim.Peki bekliyorum ama denim güncellemesi sonrasında kendime Windows olmayan bir telefon alma zorunluluğu hissediyorum çünkü benim bugün Microsoft cephesinden olsun Nokia cephesinden karşılaştığım üslup oooo bunların heleki Microsoft'un daha çok yol kat etmesi gerekiyor üslupları içler acısıydı doğrusu bu kadarını da beklemiyordum
625 e geldi o zaman ?
L625 normal sanırım
625 e geldi o zaman ?
Şu denim ile gelen kamera özelliklerinin 1020 ye gelmemesi beni hayal kırıklığına uğrattı,şu anda cihazımı android bir cihazla takaslamak üzereyim.
beyler denim le fazla bişey gelmiyor bende 920 var ve hiç bi beklentim yok güncelleme zaten onuda aldık prewievle değişen bişey olmayacak zatem microsoft sadece bazı cihazlarda isim değişikliği ve bir kaç küçük özellik gelecek yazmış oda ne işinize yara bilmiyorum çok üzerinde durmaya gerek yok ben ilk telefonu alanlardanım 920 kullanıyorum büyük heyecanla aldım şuanki durumu bile içler acısı uygulama açısından sürekli beta açıkcası microsoft çıkmazda windows mobile10 gelse bile fazla bişey olmayacak bence hep savunduğum nokia markasıda yok oldu bu sistemle beraber sanırım başka bir platformda en azından uygulaması olan stabil bu iphone olabilir bizden daha iyiler şimdilik ama asla android olmayacak ..
Denim zaten şu özelliklerden ibaretSanmıyorum, sadece isimden ibaret. (öyle büyük güncelleme yüklenmedi)
Çünkü Bilgi+Ekstralar güncellendi Denim oldu, güncellemeden sonra da Bildirim olarak 'Denime Hoşgeldiniz' dendi o kadar.
Denim zaten şu özelliklerden ibaret
- Başlangıç ekranınızı kolaylıkla düzenleyin ve daha da kişiselleştirin. Uygulamaları başlangıç ekranında gruplandırın, klasörü yeniden adlandırın ve daha fazla kişiselleştirme için klasör içinde kutucukları yeniden düzenleyin.
- Lumia Storyteller ve Lumia Selfie uygulamalarında güncellemeler. Mağaza'da bulabilirsiniz.
- Mobil web sitelerinde geliştirilmiş indirme hızlarıyla daha da hızlı bağlanın ve göz atın.
- Telefon güncellemelerini sizin için en uygun zamana göre planlayarak daha kolay bir şekilde yükleyin.
- Tutarlılık, pil performansı, bildirimleri gönderme, WiFi bağlantısı, tüketici VPN desteği, Uygulamalar Köşesi, metin mesajlarının birleştirilmesi ve yönlendirilmesi, Alarmlar uygulamasında özel erteleme süreleri, Live Tile Mağazası'nda (yalnızca ABD'de kullanılabilir) ek iyileştirmeler ve daha fazlası
bu özellikler gelmedimi ?
adam 1020 diye telefon çıkarmış süper kamerası var diye lanse ediyor sonra chipset uyumsuz olduğu için 4 k çekim yapamaz ozaman bu güncellemeyi hiçö bi telefona verme yeni çıkan telefonlar 4 k video çekiyor diye lansmanını yap sana yok bana yok bilmem ne yarın windows 10 da aynı sorun olmayacağı ne malum sanırım widows sadece bi hayalmişkocaman ve çalışmayan bi şirket )
W10 da da buyuk surprizler olur merak etmeyin
Hiç umudum yok hiç ben mc den umudumu kestim
Benim Hatırladığım kadarıyla lumia 1020 ye 4k Hariç rich capture ve lumia moment Uygulaması geliyor bunlar iptal mi oldu ?Çok çok doğru hemde çok doğru Microsoft şikayet bölümüne bir mail attım bakalım bana nasıl bir cevap verecekler merakla bekliyorum merakla Windows'un mobil bölümünün çok çok gelişebileceğini düşünenlerden değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?