1320 ve 1520 phablet cihazlar. Biri üst düzey diğeri giriş seviyesi ayarında. Orta segmentte boşluk var oda 1330 ile kapanacak diye düşünüyorum.
Wp10 için amiral tabir edilen cihaz olarak 15xx ve 9xx serisinden iki cihaz gelebilir diye düşünüyorum.
Sıralama o şekilde gidiyor.
Ha tutup rakam serisinden vaz geçip isimli cihaz üretirlerse benim için çok güzel olur.
Uzun zamandır takip edemiyorum arkadaşlar insider ile pfd arasındaki fark nedir. Benim telefon şuan denim yüklü pfd aktif edince cyan oluyor ama telefonda herhangi bir fark da göremiyorum biri bana açıklama getirebilir mi
Preview for developers eski sürümler için hala aktif olacak ama aktif kullanıcılar Phone İnsider’i kullanacak. Bu program w10 Technical Preview de kurulu geliyor. Amaç tek sistem olduğu için güncellemeleri de aynı yolla vermek ve bu programda geri dönüş özelliği olduğu için yapılan şikayetleri de aynı anda çözmeği ilke edinmek hiçte zor değil. Ama üzülerek söylüyorum ki büyük ihtimalle başta yani 21 Ocakta sadece ücretli appstudio üyelerine açılacak ön izleme sürümü. Umarım anlamışsınızdır. Güncellemeyi alamazsanız üzülmeyin diye diyorum
Cihazlarında Lumia Denim yüklü arkadaşlar preview for developers yüklü ise güncellemeleri bir kontrol edebilir mi. Yeni bir beta güncelleme yayınlandığı belirtiliyor Lumia Denim güncellemesi bulunan cihazlar için.
Cihazlarında Lumia Denim yüklü arkadaşlar preview for developers yüklü ise güncellemeleri bir kontrol edebilir mi. Yeni bir beta güncelleme yayınlandığı belirtiliyor Lumia Denim güncellemesi bulunan cihazlar için.