Denetim Mekanizmasındaki Gariplik!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Denetim Mekanizmasındaki Gariplik!
Konu gönderildi ve belirtildiği şekilde 'Genel görünüme açılmadan önce denetim için bekliyor'
Yani bu sadece Adminler ve modların görebileceği anlamına gelmiyor mu?
Genel göremiyorsa sadece yönetim görebiliyor demektir. Dolayısı ile alttaki 6 kişilik konunun görülme sayısı ben ve yönetim tarafından gerçekleştirilmiş olmalı. Buraya kadar hemfikiriz sanırım.

Peki Nasıl oluyorsa konunun altındaki aktif görüntüleyicilerde 1 üye (ben) haricinde iki de misafir bu konuyu görebiliyor? (Adamlarda XRay cihaz mı var?)

Bu neredeyse her benzer konuda aynıydı. Bilimsel açıklamasını merakla bekliyorum :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici
Aynen o benimde dikkatimi çekmişti sorma fırsatım olmamıştı. Bazen onaylanmayan konulara davetsiz misafirler geliyor. :D

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
adminler konu onaylarken kendini gizliyor olabilir neden kabul etmiyon demememiz için :naughty:

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Botlar olabilir mi diye geldi aklıma bi an ama sonuçta hepsinin ismi var. Ayrıca okudukları konulara girdiğimde aktif okuyucu olarak sadece kendimi gördüm. Yani botlar değil :)
Aklıma ziyaretçiler The Visitors dizisi geldi. İnsan görünümlü kertenkeleler .P
Bunlarında dünya dışı bağlantıları var sanırım üyelerin bile yapamadıkları güçlere sahipler :D

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım kimse tam nedenini bilmiyor :) Neyse önemi de yok konu işin esprisiydi. Kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt