Denenmiş Ve Bilinen Tüm Oyunların Apk Ve Sd Paylaşımları !!

kaygulu

Üye
Arkadaşlar gta 3 ü indirdim ama 2 parttaki dosyalarda aynı toplam 571 mb oluyo doğrumudur ? sd yitele atmama rağmen hayla netten indirme istiyo lütfen yardım edin

Yigit315

Üye
S3 Mini'de ne Mordern Combat 3 nede modern combat 4 oynayamıyorum. Apk'lar uyum değil herhalde. Yapabilen varmı ?

saolasın lütfullah abicim... bu sitenin apk+sd paylaşımlarına bayılıyorum... çok teşekkürler...

admin NOVA 3 ün Sd linkini yeniler misin. indiremiyorum

aposhn01

Üye
kardeşim benim tel gt s5360 yani galaxy y and sürüm 2.3.6 google playdaki güzel oyunları indiremiyorum ?

teşekkürler emeğine sağlık devamını bekleriz..

samsung s2 tegra2 mi ve tegra ikiyse tegraüçü çalıştırırmı?

saintone

Üye
Çok güzel paylaşımlar uyapıyorsun EyvAllah.
Bana 101 okey oyununun apk ve sd si lazım ayarlayabilirsen çok sevinirim.

ozgurmen

Üye
kardeşim elinize yüreğinize sağlık sizlerden ricam olacak farklı download linkleride ekleme şansınız olursa çok sevinirim

sekil_27

Üye
asphalt 7 calismiyor;tekrar kendininkinde deneyip yukleme ile ilgili detayli anlatim yapabilirmisin?simdiden tesekkurler(android 2.3.4-ICS-JEAL BEAN) DENENDI VE ACILMIYOR

nova çalışmıyor install yazısı görünüp kayboluyor yardımcı olur musunuz

kardesım telefonum samsung s3. ben indirdiğim asphalt total recall wild blood gıbı oyunlarda calısmayı durdurdu hatası alıyorum bu sorunu nasıl cozucegımı soleyebılırmısınız gercekten hıc bır sey yukleyemıyorum tesekkur ederım

SD dosyasını indiriyorum ama söyle bir htm dosyası geliyor sorun ne olabilir? dosya bu m2v5nwv0.htm

FeLonieS

Üye
Hocam galaxy ace 2 kullanıyorum 4.1.2 kurulu, gangstar rio ve wild blood oyunları kapanıyor hep açılışta acaba bu telefon ile uyumlu sürümlerini paylaşabilir misiniz ?

FeLonieS

Üye
Hocam galaxy ace 2 kullanıyorum 4.1.2 kurulu, gangstar rio ve wild blood oyunları kapanıyor hep açılışta acaba bu telefon ile uyumlu sürümlerini paylaşabilir misiniz