codblackops2 Üye Konu Sahibi OPC' Alıntı: Aldın tabi Note 2 yi boy gösterisi yapıyon bize Genişletmek için tıkla ... yok la valla alakasi yok - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: s3 aldı Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Note 2 aldı. Malesef Ömer çözümü yok Genişletmek için tıkla ... pmden bisi sircam suleyman sana
OPC' Alıntı: Aldın tabi Note 2 yi boy gösterisi yapıyon bize Genişletmek için tıkla ... yok la valla alakasi yok - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: s3 aldı Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Note 2 aldı. Malesef Ömer çözümü yok Genişletmek için tıkla ... pmden bisi sircam suleyman sana
codblackops2 Üye Konu Sahibi pinokyotr' Alıntı: :-):eek: deneme : Bende tapatalktan attım smileyi gostetdi Genişletmek için tıkla ... tapatalk smileyleri forumda gorunmeZ forum smileyleride tapatalkta gozukmez - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: s3 alacam diyordun note 2 yi kaça aldın Genişletmek için tıkla ... 1250ye s3 alcaktim sonra 1319a p.ithalat aldim not2yi
pinokyotr' Alıntı: :-):eek: deneme : Bende tapatalktan attım smileyi gostetdi Genişletmek için tıkla ... tapatalk smileyleri forumda gorunmeZ forum smileyleride tapatalkta gozukmez - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: s3 alacam diyordun note 2 yi kaça aldın Genişletmek için tıkla ... 1250ye s3 alcaktim sonra 1319a p.ithalat aldim not2yi
codblackops2 Üye Konu Sahibi evet - - - Eklendi - - - donanimsal bir arizasi yoksa mumkun degil o fiyata bulunmaz