Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2 Beta-6 Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi haltie' Alıntı: Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk alfa-2 Genişletmek için tıkla ... Yuhhh Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2 Beta-6
haltie' Alıntı: Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk alfa-2 Genişletmek için tıkla ... Yuhhh Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2 Beta-6
EroL Emekli Yönetici Dünyada çok çeşit, insan tanıdım İçlerinde farklı, Nadir’sin ama Asır görmüş, çınar gibi kök saldın Sen benim gözümde, Çitil’sin ama. Bir çok vilayete göçtün, han kurdun İşyerleri aştın, çok ahbap buldun Belki zarar ettin, sözünde durdun Özü sözü birdin, dürüsttün ama.
Dünyada çok çeşit, insan tanıdım İçlerinde farklı, Nadir’sin ama Asır görmüş, çınar gibi kök saldın Sen benim gözümde, Çitil’sin ama. Bir çok vilayete göçtün, han kurdun İşyerleri aştın, çok ahbap buldun Belki zarar ettin, sözünde durdun Özü sözü birdin, dürüsttün ama.
Samsunspor Emekli Yönetici EroL' Alıntı: Dünyada çok çeşit, insan tanıdım İçlerinde farklı, Nadir’sin ama Asır görmüş, çınar gibi kök saldın Sen benim gözümde, Çitil’sin ama. Bir çok vilayete göçtün, han kurdun İşyerleri aştın, çok ahbap buldun Belki zarar ettin, sözünde durdun Özü sözü birdin, dürüsttün ama. Genişletmek için tıkla ...
EroL' Alıntı: Dünyada çok çeşit, insan tanıdım İçlerinde farklı, Nadir’sin ama Asır görmüş, çınar gibi kök saldın Sen benim gözümde, Çitil’sin ama. Bir çok vilayete göçtün, han kurdun İşyerleri aştın, çok ahbap buldun Belki zarar ettin, sözünde durdun Özü sözü birdin, dürüsttün ama. Genişletmek için tıkla ...
Mehmet Emekli Yönetici Konu Sahibi Dabbe bir nadir hikayesini izleyen varmi Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2 Beta-6
EroL Emekli Yönetici Her köşebaşında bulunur sanma Ömürlük sevgili nadir bulunur Kaçamak birini bulursun amma Ömürlük sevgili nadir bulunur Kimi seviyorum diye yaklaşır Bir kaç gün kumrular gibi koklaşır Ardından çileli günler sıklaşır Ömürlük sevgili nadir bulunur Önce verir sonra cayar sözünden Hep çile çekersin onun yüzünden Her seven anlamaz aşkın özünden Ömürlük sevgili nadir bulunur.
Her köşebaşında bulunur sanma Ömürlük sevgili nadir bulunur Kaçamak birini bulursun amma Ömürlük sevgili nadir bulunur Kimi seviyorum diye yaklaşır Bir kaç gün kumrular gibi koklaşır Ardından çileli günler sıklaşır Ömürlük sevgili nadir bulunur Önce verir sonra cayar sözünden Hep çile çekersin onun yüzünden Her seven anlamaz aşkın özünden Ömürlük sevgili nadir bulunur.