mstf_l Üye 'Nur'' Alıntı: Şu anda 49 kişi bu konuyu okuyor. (41 üye ve 8 misafir) 'Nur'*, merzifon1107, TeAmo42, faruk26kuraf, semih3408, Akrep_04, qwerty5757, A_Nar, sorgut, efsanevii, onurtr71, haliscik, aasime, iatis, sekizyüzotuzbir*, Cihanî Sultan+, sawserez, Madness®, Febris, tempestshine, yemrearslan, Teom@n, papakudioflu, vg_engin, kamaleyte, endless_craft, uruno, ersin146, deli oğlan, nadir_89, Bomb City, yolla74, aspereas, alibyr1, ^BaRoN^, The_Eyup, mcpaaa, ahmetyilmazas4, marsharun, boystiger, canavar264 http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-firmware-yapmaya-calisiyoruz-206-596628.html : Genişletmek için tıkla ... İsiniz zor iki hafta daha sabredemisler mi
'Nur'' Alıntı: Şu anda 49 kişi bu konuyu okuyor. (41 üye ve 8 misafir) 'Nur'*, merzifon1107, TeAmo42, faruk26kuraf, semih3408, Akrep_04, qwerty5757, A_Nar, sorgut, efsanevii, onurtr71, haliscik, aasime, iatis, sekizyüzotuzbir*, Cihanî Sultan+, sawserez, Madness®, Febris, tempestshine, yemrearslan, Teom@n, papakudioflu, vg_engin, kamaleyte, endless_craft, uruno, ersin146, deli oğlan, nadir_89, Bomb City, yolla74, aspereas, alibyr1, ^BaRoN^, The_Eyup, mcpaaa, ahmetyilmazas4, marsharun, boystiger, canavar264 http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-firmware-yapmaya-calisiyoruz-206-596628.html : Genişletmek için tıkla ... İsiniz zor iki hafta daha sabredemisler mi
Tuba Üye mstf_l' Alıntı: İsiniz zor iki hafta daha sabredemisler mi Genişletmek için tıkla ... emek var emek
mstf_l Üye 'Nur'' Alıntı: emek var emek Genişletmek için tıkla ... İlerleme var mı orda en son baktıgımda birbirleriyle tartsıyorlardı ama
'Nur'' Alıntı: emek var emek Genişletmek için tıkla ... İlerleme var mı orda en son baktıgımda birbirleriyle tartsıyorlardı ama
Tuba Üye mstf_l' Alıntı: İlerleme var mı orda en son baktıgımda birbirleriyle tartsıyorlardı ama Genişletmek için tıkla ... daha net değil dosyaları packleyecekler bekliyoruz
mstf_l' Alıntı: İlerleme var mı orda en son baktıgımda birbirleriyle tartsıyorlardı ama Genişletmek için tıkla ... daha net değil dosyaları packleyecekler bekliyoruz
mstf_l Üye 'Nur'' Alıntı: daha net değil dosyaları packleyecekler bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... İyi hadi hayırlısı kavgasız gürültüsüz bir belle dilegiyle
'Nur'' Alıntı: daha net değil dosyaları packleyecekler bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... İyi hadi hayırlısı kavgasız gürültüsüz bir belle dilegiyle
Symbianist Üye Astrosman' Alıntı: Şu köşede ben bi pantolonu deneyip çıkacaktım. Girebilir miyim.... Genişletmek için tıkla ... Çirkinleşme kabine geç
Astrosman' Alıntı: Şu köşede ben bi pantolonu deneyip çıkacaktım. Girebilir miyim.... Genişletmek için tıkla ... Çirkinleşme kabine geç