pelın_ Erol imzayı değiştir artık Diyenlerin arkasında olmak istıyorum Erol lütfenn bakamıyorum artıkk
Tuba Üye EroL' Alıntı: Yok ben bebelerin sümüğünü mendille alıyom arada merak etmeyin Genişletmek için tıkla ... biz niye görmüyoruz
EroL' Alıntı: Yok ben bebelerin sümüğünü mendille alıyom arada merak etmeyin Genişletmek için tıkla ... biz niye görmüyoruz
Runner626 Üye pelın_' Alıntı: Erol imzayı değiştir artık Diyenlerin arkasında olmak istıyorum Erol lütfenn bakamıyorum artıkk Genişletmek için tıkla ... Küçükken canlı görmüştüm daha 4 yaşındaydım ama hala aklıma geldikçe bi tuhaf oluyorum benim gördüğümde çocuk yiyiyordu resmen
pelın_' Alıntı: Erol imzayı değiştir artık Diyenlerin arkasında olmak istıyorum Erol lütfenn bakamıyorum artıkk Genişletmek için tıkla ... Küçükken canlı görmüştüm daha 4 yaşındaydım ama hala aklıma geldikçe bi tuhaf oluyorum benim gördüğümde çocuk yiyiyordu resmen
Tuba Üye EroL' Alıntı: Yav hani bebekler şirindi Genişletmek için tıkla ... yaa tabiki bebekler şirin ama bunların anneleri pek bakmamış çocuk nerden bilsin temizliği
EroL' Alıntı: Yav hani bebekler şirindi Genişletmek için tıkla ... yaa tabiki bebekler şirin ama bunların anneleri pek bakmamış çocuk nerden bilsin temizliği