Tuba.Erva Üye mizah dıyelım..hafta sonu sınav varya onunla ılgılı maksat vıdeoyu ızlerken arkadaslar stresı unutsun =)
mizah dıyelım..hafta sonu sınav varya onunla ılgılı maksat vıdeoyu ızlerken arkadaslar stresı unutsun =)
Tuba.Erva Üye tamam umarım ekleyebılırım boyutu buyuk olablr --------------- Ekleme --------------- zaten vıdeo eklenmıyo lınk eklenıyomus (:
tamam umarım ekleyebılırım boyutu buyuk olablr --------------- Ekleme --------------- zaten vıdeo eklenmıyo lınk eklenıyomus (:
EroL Emekli Yönetici aaa enes sen izlemiyomusun behlüllen bihteri bak herkez orda Bihter pskopata bağladı kendini intihar edecek. küvette şampuan içecek heralde Bülentte inmi cinmiii anlamadım Ama bu bihter böyle yapınca benim gözlerim doluyo arkadaş yaa
aaa enes sen izlemiyomusun behlüllen bihteri bak herkez orda Bihter pskopata bağladı kendini intihar edecek. küvette şampuan içecek heralde Bülentte inmi cinmiii anlamadım Ama bu bihter böyle yapınca benim gözlerim doluyo arkadaş yaa
haltie Üye sonyerolsson' Alıntı: abla gözyaşları içinde izliyorum yazık yaa Genişletmek için tıkla ...
Tuba.Erva Üye sonyerolsson' Alıntı: evet firdevte anlam kayması oluşmuş nihalde de biraz tahribat var Genişletmek için tıkla ... ben nihali her zamankı gbı bayılmasını beklıyodum ama sıyırdı
sonyerolsson' Alıntı: evet firdevte anlam kayması oluşmuş nihalde de biraz tahribat var Genişletmek için tıkla ... ben nihali her zamankı gbı bayılmasını beklıyodum ama sıyırdı
Tuba Üye Tuba_erva' Alıntı: herkes mı izlıyomus askı memnuyufirdevse ıvme ınmıs hıc tahmın etmemıstım sonunda Genişletmek için tıkla ... yalnız firdevs çok güzel oynamış
Tuba_erva' Alıntı: herkes mı izlıyomus askı memnuyufirdevse ıvme ınmıs hıc tahmın etmemıstım sonunda Genişletmek için tıkla ... yalnız firdevs çok güzel oynamış
Tuba Üye Tuba_erva' Alıntı: evet guzel oynamısta..behlül ne olmus öyle yazık orman adama dönmus Genişletmek için tıkla ...
Tuba_erva' Alıntı: evet guzel oynamısta..behlül ne olmus öyle yazık orman adama dönmus Genişletmek için tıkla ...
Tuba.Erva Üye face de etkınlık davetı atıyolar hemen cenazesıne davetlısınız dıye bıhterınkatılacak ,katılmayacak