zaza Üye Necmati' Alıntı: senden şu ana kadar korktuğumu gördün mü.. sence yaparmıyım Genişletmek için tıkla ... sende bu güne kadar maxili birini vurduğumu gördünmü sence bende seni öldürürmüyüm alttarafı 2 kelime söyler sana dalar geri dönerim
Necmati' Alıntı: senden şu ana kadar korktuğumu gördün mü.. sence yaparmıyım Genişletmek için tıkla ... sende bu güne kadar maxili birini vurduğumu gördünmü sence bende seni öldürürmüyüm alttarafı 2 kelime söyler sana dalar geri dönerim
Necmati Üye zaza' Alıntı: sende bu güne kadar maxili birini vurduğumu gördünmü sence bende seni öldürürmüyüm alttarafı 2 kelime söyler sana dalar geri dönerim Genişletmek için tıkla ... adresi yaz bekliyorum
zaza' Alıntı: sende bu güne kadar maxili birini vurduğumu gördünmü sence bende seni öldürürmüyüm alttarafı 2 kelime söyler sana dalar geri dönerim Genişletmek için tıkla ... adresi yaz bekliyorum
zaza Üye Necmati' Alıntı: adresi yaz bekliyorum Genişletmek için tıkla ... ben gelicem yoksa senmi sen gelmezsin hem yemez
Necmati' Alıntı: adresi yaz bekliyorum Genişletmek için tıkla ... ben gelicem yoksa senmi sen gelmezsin hem yemez
Necmati Üye zaza' Alıntı: ben gelicem yoksa senmi sen gelmezsin hem yemez Genişletmek için tıkla ... Macırım ben Macırım
zaza' Alıntı: ben gelicem yoksa senmi sen gelmezsin hem yemez Genişletmek için tıkla ... Macırım ben Macırım
zaza Üye Necmati' Alıntı: Macırım ben Macırım Genişletmek için tıkla ... macırlık önce git bir siverekliye el kaldır sonra macırım der nam yaparsın ama tabi vücudunda sağlam kemik kalırsa
Necmati' Alıntı: Macırım ben Macırım Genişletmek için tıkla ... macırlık önce git bir siverekliye el kaldır sonra macırım der nam yaparsın ama tabi vücudunda sağlam kemik kalırsa
Necmati Üye zaza' Alıntı: macırlık önce git bir siverekliye el kaldır sonra macırım der nam yaparsın ama tabi vücudunda sağlam kemik kalırsa Genişletmek için tıkla ... ya yemişim siverekli'yi yaaaa .. Macır diyom ulennn
zaza' Alıntı: macırlık önce git bir siverekliye el kaldır sonra macırım der nam yaparsın ama tabi vücudunda sağlam kemik kalırsa Genişletmek için tıkla ... ya yemişim siverekli'yi yaaaa .. Macır diyom ulennn
zaza Üye Necmati' Alıntı: ya yemişim siverekli'yi yaaaa .. Macır diyom ulennn Genişletmek için tıkla ... macır olmak yetmez yürek ister bu işler macırım diye havalanma zaza seni pis döver
Necmati' Alıntı: ya yemişim siverekli'yi yaaaa .. Macır diyom ulennn Genişletmek için tıkla ... macır olmak yetmez yürek ister bu işler macırım diye havalanma zaza seni pis döver
zaza Üye Necmati' Alıntı: ay hep şiir kain gibi adamsın siverek li Genişletmek için tıkla ... şiirdir duyguyu belli eden necmidir bu forumda gezen gözleriyle kızları süzen pis kötü bir sapıksın sen bu nasıl biraz ağır ama idare et ilk tanıştığımızda bundan daha ağır laflar ediyorduk sen kaldırabilirsin
Necmati' Alıntı: ay hep şiir kain gibi adamsın siverek li Genişletmek için tıkla ... şiirdir duyguyu belli eden necmidir bu forumda gezen gözleriyle kızları süzen pis kötü bir sapıksın sen bu nasıl biraz ağır ama idare et ilk tanıştığımızda bundan daha ağır laflar ediyorduk sen kaldırabilirsin
zaza Üye Necmati' Alıntı: lan beğenme manyağı yapıyorlar beni anlaştınızmı Genişletmek için tıkla ... benimkide öyle türlü türlü yorumlarıma beğenme geliyor oysaki ben onların yerinde olsam hiç beğenmeyeceğim yorumlardı
Necmati' Alıntı: lan beğenme manyağı yapıyorlar beni anlaştınızmı Genişletmek için tıkla ... benimkide öyle türlü türlü yorumlarıma beğenme geliyor oysaki ben onların yerinde olsam hiç beğenmeyeceğim yorumlardı
zaza Üye Necmati' Alıntı: Bugün en az 50 beğenme geldi yav Genişletmek için tıkla ... bana 30 tane falan
zaza Üye Necmati' Alıntı: acaba yorum yazamasammı Genişletmek için tıkla ... o zamanda canımız sıkılır bence pınar ile baranı durdurmak lazım recep te vardı şimdi burada olsa her 2 yorumdan birini beğenirdi
Necmati' Alıntı: acaba yorum yazamasammı Genişletmek için tıkla ... o zamanda canımız sıkılır bence pınar ile baranı durdurmak lazım recep te vardı şimdi burada olsa her 2 yorumdan birini beğenirdi