Samsunspor Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Fena dayı Oyna bence. Deli gibi oynuyorum ben. Gözümü kapatıyorum, oyunu görüyorum yani o derece Genişletmek için tıkla ... tamam en kısa zamanda
minoo' Alıntı: Fena dayı Oyna bence. Deli gibi oynuyorum ben. Gözümü kapatıyorum, oyunu görüyorum yani o derece Genişletmek için tıkla ... tamam en kısa zamanda
minoo Üye Sana feda al bu canım Vur hançeri aksın kanım Bastığın yere hayranım Yoluna kurbanım güzel..
Revengeful Emekli Yönetici Mac i izlemiyor musun ? Trabzonda Beşiktaş'ta iyi oynuyor. Q7 de olsaydı keske..
Revengeful Emekli Yönetici Bir trabzon lu oyuncununda burnu kanıyor forma kan icinde.. Vahşi Bjk.. Sizden biride kasıklara darbe yedi, krampon fena geldi..
Bir trabzon lu oyuncununda burnu kanıyor forma kan icinde.. Vahşi Bjk.. Sizden biride kasıklara darbe yedi, krampon fena geldi..
minoo Üye Abi o uyarıyı ben de aldım dün. Fileden'de virüs varmış Profilinde fileden linki olanlarda o uyarıyı veriyo.
Abi o uyarıyı ben de aldım dün. Fileden'de virüs varmış Profilinde fileden linki olanlarda o uyarıyı veriyo.