Tuba Üye minoo' Alıntı: vaay çok iyiymiş.. Kimin o? 2010'dan kalmış Genişletmek için tıkla ... benim evet eski bişeyler deniyordum image da bu resim vardı attım bakmak için Necmati' Alıntı: gerçekten iyimiş kesin Nur ablanın Genişletmek için tıkla ... haklısın bak nasılda biliyor ama şimdiki masa üstü bu değil minoo' Alıntı: Saat çok hoş Ona taktım Genişletmek için tıkla ... sana vereyim saatde değişti bu arada
minoo' Alıntı: vaay çok iyiymiş.. Kimin o? 2010'dan kalmış Genişletmek için tıkla ... benim evet eski bişeyler deniyordum image da bu resim vardı attım bakmak için Necmati' Alıntı: gerçekten iyimiş kesin Nur ablanın Genişletmek için tıkla ... haklısın bak nasılda biliyor ama şimdiki masa üstü bu değil minoo' Alıntı: Saat çok hoş Ona taktım Genişletmek için tıkla ... sana vereyim saatde değişti bu arada
Necmati Üye minoo' Alıntı: Uçak, babama selam söyle Sen o şiiri biliyor musun? Genişletmek için tıkla ... yok hacı pek şiir sevmem zaten
minoo' Alıntı: Uçak, babama selam söyle Sen o şiiri biliyor musun? Genişletmek için tıkla ... yok hacı pek şiir sevmem zaten
minoo Üye Ben de analog kullanırım hep. Sevmiyorum dijital saat Güzel şiirdir hacı. Ben de sevmem pek ama bu güzel. Duygu yüklü. Uçak, babama selam söyle
Ben de analog kullanırım hep. Sevmiyorum dijital saat Güzel şiirdir hacı. Ben de sevmem pek ama bu güzel. Duygu yüklü. Uçak, babama selam söyle
Tuba Üye minoo' Alıntı: Ben de analog kullanırım hep. Sevmiyorum dijital saat Güzel şiirdir hacı. Ben de sevmem pek ama bu güzel. Duygu yüklü. Uçak, babama selam söyle Genişletmek için tıkla ... şimdiki digital Necmati' Alıntı: duygulu ise nefret ederim Hacı ben kaçıyom Hadi kendine iyi bak Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
minoo' Alıntı: Ben de analog kullanırım hep. Sevmiyorum dijital saat Güzel şiirdir hacı. Ben de sevmem pek ama bu güzel. Duygu yüklü. Uçak, babama selam söyle Genişletmek için tıkla ... şimdiki digital Necmati' Alıntı: duygulu ise nefret ederim Hacı ben kaçıyom Hadi kendine iyi bak Genişletmek için tıkla ... iyi geceler