s@hr@ Üye Samsunspor' Alıntı: sağoL Necmi Paşa iyidir , sen nasıLsın Mustafaaaaaa naber yaa ben iyiyim çok şükür evet epey oLdu Sahraaaaa kaçaksın bu ara Genişletmek için tıkla ... Starsley' Alıntı: iyidir abi ne olsun şükür sizleride iyi görmek sevindirdi. sahra belki gittin diye birşey demedim özür sende iyisindir inşallah. herkeze iyi geceler çıkmam gerek hoş dohbetler sizlere k.i. bakın selametle Genişletmek için tıkla ... Ben de görmedim ne Güven'in yazdığını ne senin yazdığını
Samsunspor' Alıntı: sağoL Necmi Paşa iyidir , sen nasıLsın Mustafaaaaaa naber yaa ben iyiyim çok şükür evet epey oLdu Sahraaaaa kaçaksın bu ara Genişletmek için tıkla ... Starsley' Alıntı: iyidir abi ne olsun şükür sizleride iyi görmek sevindirdi. sahra belki gittin diye birşey demedim özür sende iyisindir inşallah. herkeze iyi geceler çıkmam gerek hoş dohbetler sizlere k.i. bakın selametle Genişletmek için tıkla ... Ben de görmedim ne Güven'in yazdığını ne senin yazdığını
Tuba Üye huri$' Alıntı: geldim geldim sormaa yaf çok derdim var Genişletmek için tıkla ... canımmm konuşur hallederiz bitanem anlat sen kuzuna
huri$' Alıntı: geldim geldim sormaa yaf çok derdim var Genişletmek için tıkla ... canımmm konuşur hallederiz bitanem anlat sen kuzuna
Tuba Üye huri$' Alıntı: tamam anlatirimdaa sen ozet olarak profilimdeki muzugu dinle o biraz anlatiyo derdimi Genişletmek için tıkla ... çok derdin varrrr
huri$' Alıntı: tamam anlatirimdaa sen ozet olarak profilimdeki muzugu dinle o biraz anlatiyo derdimi Genişletmek için tıkla ... çok derdin varrrr
huri$ Üye RUMMAN' Alıntı: çok derdin varrrr Genişletmek için tıkla ... eveeeettttttttttttttt Samsun55''' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ne du$unuyon beee profil muzigimi dinlesenee
RUMMAN' Alıntı: çok derdin varrrr Genişletmek için tıkla ... eveeeettttttttttttttt Samsun55''' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ne du$unuyon beee profil muzigimi dinlesenee
Tuba Üye Samsun55''' Alıntı: nur abla allaha şükür bi derdim yok en azından ben dert olarak görmüyorum Genişletmek için tıkla ... çok iyi yapıyorsun aferin öyle herşeyi dert görme ne güzel yaptığın tebrik ederim huri$' Alıntı: eveeeettttttttttttttt ne du$unuyon beee profil muzigimi dinlesenee Genişletmek için tıkla ... ağlama sen kıyamaaaammm ne yapar senin kuzular gittiniz mi gezmelere abimle vurma çocuğaaa
Samsun55''' Alıntı: nur abla allaha şükür bi derdim yok en azından ben dert olarak görmüyorum Genişletmek için tıkla ... çok iyi yapıyorsun aferin öyle herşeyi dert görme ne güzel yaptığın tebrik ederim huri$' Alıntı: eveeeettttttttttttttt ne du$unuyon beee profil muzigimi dinlesenee Genişletmek için tıkla ... ağlama sen kıyamaaaammm ne yapar senin kuzular gittiniz mi gezmelere abimle vurma çocuğaaa
Tuba Üye Revengeful' Alıntı: Benim şarkımı dinleyin. Cok rahatlatici Genişletmek için tıkla ... Mert o müzik rahatlatmıyor asabi yapıyor
Revengeful' Alıntı: Benim şarkımı dinleyin. Cok rahatlatici Genişletmek için tıkla ... Mert o müzik rahatlatmıyor asabi yapıyor