Reşwan
Emekli Yönetici
bugünlerde fark ettim de yasmin beni gördüğü yerde bu düşünceli smiley ler bende çözemedim.
iyi edersin. bacağın nasıl oldu iyi'mi? sürekli soruyorum geşmiş'tir heraldeiyidir ya okuldan geldim bende 1 saat sonra dersane ye gidicem yarım saat oturayım dedim
şükür iyiyim Mustafaaaa geç yazdım özür bayanlar nasılsınız hoş buldum. nasılsın nur, sahra görüşmeyeli
hayırdır yasmi
Gelmiş geçmiş olsunsüper durumda
a.selam_є_®_¢_α_N_™;3004301' Alıntı:Selamun aleykum
iyidir şükür işlerde eksiklik vardı bugün için izin verdiler. hafta sonuda zeten tatil oluyor 3 gün yatayım bari iyi gelir. iyi olmana sevindim.şükür iyiyim Mustafa
sen nasılsın neden izinlisininşallah iyisindir
iyiyim ya sizler nasılsınız
Aleykümselam Ercan_є_®_¢_α_N_™;3004301' Alıntı:Selamun aleykum
aleykum selam ercan hoşgeldin nasılsın.?_є_®_¢_α_N_™;3004301' Alıntı:Selamun aleykum
süperrr
Aleykümselam Ercanhoşgeldin
aleykum selam ercan hoşgeldin nasılsın.?
Doğum günün kutlu olsun_є_®_¢_α_N_™;3004331' Alıntı:Teşekkürler iyiyimAyıptır söylemesi bugün doğum günüm.Biz de yaşlanıyoruz anlayacağınız
Doğum günün kutlu olsunAllah uzun ömür versin
bugünlerde fark ettim de yasmin beni gördüğü yerde bu düşünceli smiley ler bende çözemedim.hoş geldin nasılsın yasmi
hayırdır yasmi
_є_®_¢_α_N_™;3004331' Alıntı:Teşekkürler iyiyimAyıptır söylemesi bugün doğum günüm.Biz de yaşlanıyoruz anlayacağınız
_є_®_¢_α_N_™;3004341' Alıntı:Hoşbulduk Sahra abla
Hoşbulduk Mustafa abi iyiyim çok şükür seni sormalı ?
iyidir şükür diyelim teşekkürler
yok cnm ne alakası var seninle...
iyiyim saoll sen nasılsın...?
Teşekkürler ama gerek yok Mustafa abi gün bitti sayılır zateniyidir şükür kendi halimizde takılıyoruz. doğum günün kutlu olsunda bunu burda değil kutlamalarda yapalım daha iyi olur el atan yoksa bi konu açayım
Doğum günün kutlu olsunn...
Kaç gösteriyorumMutlu yıllarKaç yaşına bastın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?