gaffarson
Üye
Burada bir anadan doğma Çiğdem varmış, gören oldu mu arkadaşlar?
şimdi olasılıkları düşünelim
evet ben gördüm dediğim takdirde yarbayım
yooo öyle biri hiç olmadı desem erim
ne desem bilemedim iki seçenek de çok can alıcı
kutuma gideceğim
kutuma gideceğim
Dur Genceeeeeer, yapmaaaaaaa...boşluğa bırak kendini..
Dur Genceeeeeer, yapmaaaaaaa...
dibi görünmeyen karanlık boşluk
hocam senin bilinçaltın benden kat be kat kirliymiş onu anladım ben
Gencer mizah bölümünde başlığa +18 koyarak küfür kullanmak serbest, onun haricinde forumda kısaltarak dahi küfür kullanmak serbest değil. Kullanıldıysa şikâyet edebilirsin. Mizah bölümünde kullanılmasının nedeni küfrün esprilerin artık bir parça haline gelmesi ve başlıkta kişiler uyarılabildiği için girmeme şansı olmasıdır. Yoksa +18 isteyen birisi, en son bizim forumda arar istediğini
Ayrıca ben bu konuda öylesine geyik yapıyorum, takılma fazla
Gencer mizah bölümünde başlığa +18 koyarak küfür kullanmak serbest, onun haricinde forumda kısaltarak dahi küfür kullanmak serbest değil. Kullanıldıysa şikâyet edebilirsin. Mizah bölümünde kullanılmasının nedeni küfrün esprilerin artık bir parça haline gelmesi ve başlıkta kişiler uyarılabildiği için girmeme şansı olmasıdır. Yoksa +18 isteyen birisi, en son bizim forumda arar istediğini
Ayrıca ben bu konuda öylesine geyik yapıyorum, takılma fazla
önce ortalığı bulandır sonra nasihat ver...
Kısaltmayla dahi "kelime" olarak küfür kullanmaktır forumda yasak olan. Yoksa çağrışım yaptırmak değil.
Takdir edersin ki bir kimsenin muhabbette çağrışım yapılan şeyi okuması halindei onun ne olduğunu anlayabilmesi için erişkin olması gerekir. Daha doğrusu zihninin kirlenmesi gerekir.
Şişedeki yunusları ya da sevişen insanları görme olayında olduğu gibi.
Ama biz açık açık (sansürlesek dahi) küfür yazarsak bu 12 yaşındaki adama zarar verir. Ancak "kastedersek" yani Türkçenin lastikliğini kullanarak birden fazla anlama gelebilecek şeyler kullanırsak 12-13 yaşındaki adam zarar görmez çünkü anşamaz. Çok görüyorum öyle çocukları, muhabbet başka yere kayınca anlamıyori ne demek istiyorsunu ya siz diyor
Ama sansürleyerek dahi küfür yazarsak adama kötü örnek oluruz.
Yoksa benim Halitle bir profil muhabbetim vardır, bilen bilir
Dün winny wonder miydi neydi, programlarda aktif bir arkadaşımıza sansürlü küfür yazmaktan uyarı verdim.
Bugün yurisa isimli zaza arkadaşımızı 1 hafta yasakladım. Zira sansürlemeden sadece kelimenin arasına yıldız koyarak küfür kullanmıştı.
Kural dışına çıkmak ile içinde kalmak ama sınıra çok yakın olmak arasındaki farkı umarım anlatabilmişimdir.
Mizahta +18 ibaresiyle beraber serbest. Zor bir karardı bizim için de...küfür elbette olamaz. Sansürle de olamaz ancak mizah konusunda küfür her ne kadar evet esprilerin tamamlayıcısı niteliğinde de olsa görünce şaşırdım. Hani standart üyelerin yazdıklarında görsem kesin ceza alırlar derdim ama gördüğüm farklı olunca mizah ya da değil sonuçta herkes tarafından gayet okunabilir yerlerde oldugundan sanırım sansürlü sekilde kullanmak serbest dedim (her ne kadar bu şekilde bile kullanmayı kabul edemesem de)
böylece küfrün kullanmayacak olsam da mizahta sansürlü şekilde serbest diğer tüm yerlerde sansürlü de olsa yasak olduğunu anladım
Gerekli muhabbetler bunlar.Niye uykumun geldiğini anladım..
Mizahta +18 ibaresiyle beraber serbest. Zor bir karardı bizim için de...
Ama haklısın yeni bir üye ne nerede nasıl kolayca anlayamayabilir.
Bu nedenle biz yöneticilerin takdir hakkı var. Üyeyi takip ederiz. Niyetini anlarız...
Bazen sansürler yazar süresiz yasaklanır bazen olaydan kimsenin haberi bile olmaz
Dedim ama ben, sen ben gelen kadar yarbaysın
ben 2008 den beri konu açmıyorum..sorun olmaz yani..kafana göre takıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?