s@hr@ Üye Samsunspor' Alıntı: çok tenk yuuu bir sırdaş daha Genişletmek için tıkla ... yasminoz' Alıntı: henüz atraksiyon yok filmde sıkıldım bile... Genişletmek için tıkla ... evet yaaa --------------- Ekleme --------------- Samsunspor' Alıntı: birazdan tadından yenmez Genişletmek için tıkla ... tadından mı kanından mı
Samsunspor' Alıntı: çok tenk yuuu bir sırdaş daha Genişletmek için tıkla ... yasminoz' Alıntı: henüz atraksiyon yok filmde sıkıldım bile... Genişletmek için tıkla ... evet yaaa --------------- Ekleme --------------- Samsunspor' Alıntı: birazdan tadından yenmez Genişletmek için tıkla ... tadından mı kanından mı
Samsunspor Emekli Yönetici s@hr@' Alıntı: tadından mı kanından mı Genişletmek için tıkla ... bu süperdi beeeeeeeeaaaaa wuhhuuuuuuuuuu CanLar ben yatar kendinize iyi bakın , görüşmek üzere iyi geceLeeeerrrr
s@hr@' Alıntı: tadından mı kanından mı Genişletmek için tıkla ... bu süperdi beeeeeeeeaaaaa wuhhuuuuuuuuuu CanLar ben yatar kendinize iyi bakın , görüşmek üzere iyi geceLeeeerrrr
s@hr@ Üye Samsunspor' Alıntı: bu süperdi beeeeeeeeaaaaa wuhhuuuuuuuuuu CanLar ben yatar kendinize iyi bakın , görüşmek üzere iyi geceLeeeerrrr Genişletmek için tıkla ... İyi geceler görüşmek üzere sen de kendine iyi bak gülmek eksik olmasın hayatında muhabbetin için thank you yasminoz' Alıntı: yok yaa sıkıcı... ii uykular samsunluu...eğlenceliydi muhabbet... Genişletmek için tıkla ... evet yaa çok sıkıcı gidiyor 30 dakika oldu hala bi ilerleme yok
Samsunspor' Alıntı: bu süperdi beeeeeeeeaaaaa wuhhuuuuuuuuuu CanLar ben yatar kendinize iyi bakın , görüşmek üzere iyi geceLeeeerrrr Genişletmek için tıkla ... İyi geceler görüşmek üzere sen de kendine iyi bak gülmek eksik olmasın hayatında muhabbetin için thank you yasminoz' Alıntı: yok yaa sıkıcı... ii uykular samsunluu...eğlenceliydi muhabbet... Genişletmek için tıkla ... evet yaa çok sıkıcı gidiyor 30 dakika oldu hala bi ilerleme yok
Praetor Emekli Yönetici Arkadaşlar MaxiCep sınırları dahilinde birbirinize "sazan", "akılsız", "terbiyesiz" gibi kelimeleri kullanamazsınız. Hakaret edemez, buradaki seviyeyi düşüremezsiniz. Ardile arkadaşımız forum dahilinde bir üyeye hakaret etmiş ve bir hafta süresince yasaklanmıştır. Keyifli forumlar.
Arkadaşlar MaxiCep sınırları dahilinde birbirinize "sazan", "akılsız", "terbiyesiz" gibi kelimeleri kullanamazsınız. Hakaret edemez, buradaki seviyeyi düşüremezsiniz. Ardile arkadaşımız forum dahilinde bir üyeye hakaret etmiş ve bir hafta süresince yasaklanmıştır. Keyifli forumlar.
Yasminozz Üye Benim yorumların silinme gerekçesini de aynı yapmışsın..gören benim de hakaret ettiğimi sancak...
Praetor Emekli Yönetici Tövbe tövbeee... Arkadaşlar yasmi hakaret kullanmamıştır, peygamber sabrını kullanmıştır. Buyursun madalyası --> Ben tembelliğimden hepsinin sebebini aynı yaptım. Tek tek sebep mi yazacağım yahu Tüm sebepleri yaz - seç - sil
Tövbe tövbeee... Arkadaşlar yasmi hakaret kullanmamıştır, peygamber sabrını kullanmıştır. Buyursun madalyası --> Ben tembelliğimden hepsinin sebebini aynı yaptım. Tek tek sebep mi yazacağım yahu Tüm sebepleri yaz - seç - sil
Yasminozz Üye tşk ettim...ama sezarın hakkı sezara lütfen..ben hakaret etmedim kimseye...öyle görünmek istemem haliyle...di mi canımcım...
tşk ettim...ama sezarın hakkı sezara lütfen..ben hakaret etmedim kimseye...öyle görünmek istemem haliyle...di mi canımcım...
Anıl Umut Emekli Yönetici Yasmin elbette hakaret etmemiş ama,üstüne gittikçe gitmiş,üyeyi deyim yerinde ise çileden çıkarmış Yasmin gibi olgun üyelerimiz,tartışmayı nerede keseceğini bilmelidir,devam ettirmemelidir. Umarız ki bir daha böyle bir tartışma olmaz.
Yasmin elbette hakaret etmemiş ama,üstüne gittikçe gitmiş,üyeyi deyim yerinde ise çileden çıkarmış Yasmin gibi olgun üyelerimiz,tartışmayı nerede keseceğini bilmelidir,devam ettirmemelidir. Umarız ki bir daha böyle bir tartışma olmaz.