aRdiLê
Üye
ama "ben sana nerde soru sormuşum hadi kopyala da görelim soruyu" die iddaa ettin..
Mert...yarım saatte bir girip tşk edip gidiyo...
acemi seniiiiarkabaşLar haaa
sağoL paşa iyiyim , sen nasıLsın . hayır ben değiL sanırım Ata başLattı .. ama ben küçükLüğümden beri günLük hayatımda takır takır terstence konuşurum
kız konularımı okuyordum cevap vermem gerekenler vardı sonra döndüm yaMehmet kıskanmış
hmm ben küstü sandım ama konuya yazmadın ki bidaha profiline yazdım yine yazmadın
rica ederimTeşekkürler
O zaman yorumu değiştirmemiştim ki sen yazsaydın ben yine söylerdim bide orda haklısın yorumu değiştirdiğimi unuttum ama bana kalkıpta hile yapmaya çalıştın diyemezsin çünkü benim öyle bir niyetim yok olsa zaten ben şimdi seninle böyle konuŞmam kavga ederdim ki oda bana yakıŞmaz
tmm hadi dediğinden olsun bakalım...
Hayır samsunlu ben senden küçüğüm...yaşlı gösteremezsin beni...
döndün evet
yok abi tersten ralşabakra burda ki "b yi "d yi okunsun diye yazmıştım ama tutmadı galiba neyse çaktırma
iyidir abi teşekkürler.. şükür. iyi olmanıza sevindim.
kız konularımı okuyordum cevap vermem gerekenler vardı sonra dödüm ya
rica ederim
Biri artist mı dedi
ezele bakmaya gidecektim takılı kaldım burda ya arkadaşlar güven abi bana müsade hoş sohbetini'ze doyum olmaz başka gün inşallah denk gelirse takılırız. herkeze iyi geceler k.i.bakın mehmet. ardile, mert,. nasılsınız diye soramadım bir borç bilip sonra dile getirip hatır alırım ayrımcı olduğum düşünülmesin sonra arada unuttum öyle.
hoşgeldin Mustafahayırlı olsun mert iyi günlerde kullan
vay güven abi nasılsın. ne çok şey kaçırmışım ben böyle. abi bu tersten konuşma olayını senmi sardın bunlara geçen ne diyorlar diyedurdum bende sallamadan "byhfbpvıhpıavuhu" diye böyle yazı verdim. meğer tersten yazıyorlarmış. sonrada başladılar tersten yazmaya devam oldum sonra neyse küstüm sandılar hepsi nasılsınız ralşabakra
Biri artist mı dedi
ezele bakmaya gidecektim takılı kaldım burda ya arkadaşlar güven abi bana müsade hoş sohbetinize doyum olmaz başka gün inşallah denk gelirse takılırız. herkeze iyi geceler k.i.bakın mehmet. ardile, mert,. nasılsınız diye soramadım bir borç bilip sonra dile getirip hatır alırım ayrımcı olduğum düşünülmesin sonra arada unuttum öyle.
ezele bakmaya gidecektim takılı kaldım burda ya arkadaşlar güven abi bana müsade hoş sohbetinize doyum olmaz başka gün inşallah denk gelirse takılırız. herkeze iyi geceler k.i.bakın mehmet. ardile, mert,. nasılsınız diye soramadım bir borç bilip sonra dile getirip hatır alırım ayrımcı olduğum düşünülmesin sonra arada unuttum öyle.
yoK sen birşey diyeceksen senin dediğin oLsun (.
İyilik Sahra Nur sizler nasılsınızyasin abi sen nasılsın iyi gecelert Mustafa
İyilik Sahra Nur sizler nasılsınızyasin abi sen nasılsın iyi gecelert Mustafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?