Deneme Odası

ben sana ne soRdum o suruyu bi kopyalasana sorumu sordum soruyu göster ben sana birşey sormadımKi gözünde bozukLuk varsa doktora git ilerde başına bela açar yoksa.

bnm kopyalamama gerek yok samsunluu kopyalamış saollsun...

aRdiLê

Üye
Kusura bakma ama elmadaki kurt bile senden daha az kıvranıyor belki benden büyüksün o yüzden sana kırıcı birşey yazmıyorum çünkü bana yakışmaz herkez kendine yakışnaı yapar herkez kendini belli eder.

Samsunspor

Emekli Yönetici
Arkasında elma resmi olan telefonlara nasıl binlerce lira verip alıyor bu insanlar anlamıyorum geçen simpsonlar diye çizgi film vardı apple ile epey dalga geçtiler gülmekten yarıldım

şşştttt bana bak eLmacı güzeLi , pinkLadyyyyyy

bnm kopyalamama gerek yok samsunluu kopyalamış saollsun...

sen sağoL Yasmii

arkadaşım Lütfeennn ..

Reşwan

Emekli Yönetici
hayırlı olsun mert iyi günlerde kullan

nümaLeS mükyeLA ekipman

vay güven abi nasılsın. ne çok şey kaçırmışım ben böyle. abi bu tersten konuşma olayını senmi sardın bunlara geçen ne diyorlar diye durdum bende sallamadan "byhfbpvıhpıavuhu" diye böyle yazı verdim. meğer tersten yazıyorlarmış. sonrada başladılar tersten yazmaya devam oldum sonra neyse küstüm sandılar hepsi nasılsınız ralşabakra

aynı yaştayız farzet...istediğini yazabilirsin...

Tuba

Üye
Arkasında elma resmi olan telefonlara nasıl binlerce lira verip alıyor bu insanlar anlamıyorum geçen simpsonlar diye çizgi film vardı apple ile epey dalga geçtiler gülmekten yarıldım
Mehmet kıskanmış

hmm ben küstü sandım ama konuya yazmadın ki bidaha profiline yazdım yine yazmadın

aRdiLê

Üye
Ben küçüğümLe Küçük oLurum ama büyüğümLe büyüK oLup terbiyemi aşmam merak etmeyin benim kimseden bir yüksekliğim yok sende ALLAH'ın kuLusun bende benim kimsenin kalbini kırmak gibi bir lüksüm yoK seni kendi yaşıtım bilsem yada sen benim yaşıtım olsan emin ol yine kalbini kıracak birşey yazmazdım çünKü dediğim gibi sende ALLAH'ın kulusun bende bana düşmez kimsenin kalbini kırmak.

Samsunspor

Emekli Yönetici

acemi seniiii arkabaşLar haaa

sağoL paşa iyiyim , sen nasıLsın . hayır ben değiL sanırım Ata başLattı .. ama ben küçükLüğümden beri günLük hayatımda takır takır terstence konuşurum

Mert... yarım saatte bir girip tşk edip gidiyo...

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok be Nur ne kıskanıcam

sen bilirsin ama önce bi yorum yapıp sonra onu değiştirip aklınca karşındakini mat etmeye de çalışma...ben görmesem de mod görür...o görmese de admin görür...hadi o da görmedi dielim Allah görür...
hileye gerek yok...

hemen de yakalamış yanlışı...samsunlu yaa büyüksün...

aRdiLê

Üye
ben yorumumu değiştirip sana hile yapmadıum sonradan düzelttim sen bana sorsaydın eğer soruyu değiştirdin diye cevap verirdim değiştirdim diye isteyende görsün o kopyaladı inkar ettimmi hayır inkar ettiysem bu yorumunu yaz ama bana sorulmadı bende inkar etmedim.

adaletli biri olman bu düşünce içinde davranman çok güzel birşey halal olsun. ama saygı her zaman saygıdır buna dikkat edelim de

en önem verdiğim şeydir saygı..ama karşımdakinin yazdığı hiç bişi bana dokunmaz...ben beni bildikten sonra...

sadece uyarır geçerim...

ama "ben sana nerde soru sormuşum hadi kopyala da görelim soruyu" die iddaa ettin..

Samsunspor

Emekli Yönetici
Mert... yarım saatte bir girip tşk edip gidiyo...

hee vaLLaaaa artizzz daaa

adaletli biri olman bu düşünce içinde davranman çok güzel birşey halal olsun. ama saygı her zaman saygıdır buna dikkat edelim de

saygıda kimse kusur etmez bizim ekipde Mustafa , emiiiiinnn oLL

estağfurrrr o senin büyükLüğünnn

Hayır samsunlu ben senden küçüğüm...yaşlı gösteremezsin beni...