Tuba Üye Necmati™;2957063' Alıntı: Bursayı seyretcem yenilcekler yine sinirim bozulcak ondanda sinirliyim nur abla.. Genişletmek için tıkla ... sinirlenme ablacım oyun bu
Necmati™;2957063' Alıntı: Bursayı seyretcem yenilcekler yine sinirim bozulcak ondanda sinirliyim nur abla.. Genişletmek için tıkla ... sinirlenme ablacım oyun bu
Tuba Üye Necmati™;2957125' Alıntı: 1 gol bile atamadılar bizi rezil ettiler avrupa'ya.. Genişletmek için tıkla ...
Necmati™;2957125' Alıntı: 1 gol bile atamadılar bizi rezil ettiler avrupa'ya.. Genişletmek için tıkla ...
Tuba Üye Necmati™;2957150' Alıntı: bizede yazık boşver yaa sen nasılsın.. Genişletmek için tıkla ... iyiyim çok şükür sen sinirlenmeği bırak nasılsın
Necmati™;2957150' Alıntı: bizede yazık boşver yaa sen nasılsın.. Genişletmek için tıkla ... iyiyim çok şükür sen sinirlenmeği bırak nasılsın
Tuba Üye Necmati™;2957168' Alıntı: yav geçti zaten kankamla barıştım Genişletmek için tıkla ... barışmış barışmış bu ne demek biliyormusun Necmi sana ban atabilirim artık
Necmati™;2957168' Alıntı: yav geçti zaten kankamla barıştım Genişletmek için tıkla ... barışmış barışmış bu ne demek biliyormusun Necmi sana ban atabilirim artık
Tuba Üye Necmati™;2957215' Alıntı: neden gösterdim kendime tüh Genişletmek için tıkla ... yaptın artık kaçınılmaz 1 e 1
Necmati™;2957215' Alıntı: neden gösterdim kendime tüh Genişletmek için tıkla ... yaptın artık kaçınılmaz 1 e 1
Tuba Üye Revengeful' Alıntı: 2nizide banlarım ha Genişletmek için tıkla ... sanki banlamıyorsun hadi ben kaçar gelirim belki daha sonra yine
Revengeful' Alıntı: 2nizide banlarım ha Genişletmek için tıkla ... sanki banlamıyorsun hadi ben kaçar gelirim belki daha sonra yine
Necmati Üye RUMMAN' Alıntı: yaptın artık kaçınılmaz 1 e 1 Genişletmek için tıkla ... 1-1 oldu durum bakalım maçın ileleyen saatlerinde durum ne olacak Revengeful' Alıntı: 2nizide banlarım ha Genişletmek için tıkla ... sanada banaban atarım bee...
RUMMAN' Alıntı: yaptın artık kaçınılmaz 1 e 1 Genişletmek için tıkla ... 1-1 oldu durum bakalım maçın ileleyen saatlerinde durum ne olacak Revengeful' Alıntı: 2nizide banlarım ha Genişletmek için tıkla ... sanada banaban atarım bee...