Tuba Üye Mehmet' Alıntı: İyi ellerinden öper Genişletmek için tıkla ... sağolsun ' KalendeR '' Alıntı: Deneme bir iki yazım gelıyor mu Genişletmek için tıkla ... yazı geliyor ses yok smiley yok İsa
Mehmet' Alıntı: İyi ellerinden öper Genişletmek için tıkla ... sağolsun ' KalendeR '' Alıntı: Deneme bir iki yazım gelıyor mu Genişletmek için tıkla ... yazı geliyor ses yok smiley yok İsa
Revengeful Emekli Yönetici Sigara içmiyorum ama birayı çok seviyorum ya daha dogrusu alkollü içecekleri
Tuba Üye Revengeful' Alıntı: Sigara içmiyorum ama birayı çok seviyorum ya daha dogrusu alkollü içecekleri Genişletmek için tıkla ... Mert Sonra üzülmede
Revengeful' Alıntı: Sigara içmiyorum ama birayı çok seviyorum ya daha dogrusu alkollü içecekleri Genişletmek için tıkla ... Mert Sonra üzülmede
Revengeful Emekli Yönetici Az önce kendimi aştım. Tiramisu , profiterol ve magnum un cikolatalaridan yedim. Çok kotu durumdayım suan
Az önce kendimi aştım. Tiramisu , profiterol ve magnum un cikolatalaridan yedim. Çok kotu durumdayım suan
Tuba Üye Revengeful' Alıntı: Az önce kendimi aştım. Tiramisu , profiterol ve magnum un cikolatalaridan yedim. Çok kotu durumdayım suan Genişletmek için tıkla ... bende isterim Ama demin çikolata yedim
Revengeful' Alıntı: Az önce kendimi aştım. Tiramisu , profiterol ve magnum un cikolatalaridan yedim. Çok kotu durumdayım suan Genişletmek için tıkla ... bende isterim Ama demin çikolata yedim
Tuba Üye Starsley' Alıntı: bi biskrem versem Genişletmek için tıkla ... s@hr@' Alıntı: Biri çikolata mı dedi Genişletmek için tıkla ... dedi dedi
Starsley' Alıntı: bi biskrem versem Genişletmek için tıkla ... s@hr@' Alıntı: Biri çikolata mı dedi Genişletmek için tıkla ... dedi dedi
Tuba Üye Starsley' Alıntı: Evet biskrem olurmu Genişletmek için tıkla ... idare eder ama fındıklı bi sürü var evde ama çikolata yerini tutmaz
Starsley' Alıntı: Evet biskrem olurmu Genişletmek için tıkla ... idare eder ama fındıklı bi sürü var evde ama çikolata yerini tutmaz
Reşwan Emekli Yönetici Şimdi telefonda giriyorum yoksa ben ne çukulata lar ikram ederdim de olmuyor burda. Ama söz sonra en güzelinden ikram ederim.
Şimdi telefonda giriyorum yoksa ben ne çukulata lar ikram ederdim de olmuyor burda. Ama söz sonra en güzelinden ikram ederim.