Revengeful Emekli Yönetici Kendinize iyi bakın. 2 gün yokum. Vereceğiniz partinin fotograflarını isterim
Revengeful Emekli Yönetici Haha bır benzerlik daha Bizim 2 saat sonra uçak kalkcak ama şimdi cikicam anca varırız
Tuba Üye Samsunspor' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hastayım grip oldum sen nasılsın Güven abi --------------- Ekleme ---------------
Samsunspor' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hastayım grip oldum sen nasılsın Güven abi --------------- Ekleme ---------------
Samsunspor Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: hastayım grip oldum sen nasılsın Güven abi --------------- Ekleme --------------- Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş oLsun Allah şifaLar versin kardeş .. çok şükür ben öküz gibiyim smiLeyLer süper yaaa
RUMMAN' Alıntı: hastayım grip oldum sen nasılsın Güven abi --------------- Ekleme --------------- Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş oLsun Allah şifaLar versin kardeş .. çok şükür ben öküz gibiyim smiLeyLer süper yaaa
Tuba Üye Samsunspor' Alıntı: Çok geçmiş oLsun Allah şifaLar versin kardeş .. çok şükür ben öküz gibiyim smiLeyLer süper yaaa Genişletmek için tıkla ... Sağol Güven abi amin inş. daim olsun deme öyle est
Samsunspor' Alıntı: Çok geçmiş oLsun Allah şifaLar versin kardeş .. çok şükür ben öküz gibiyim smiLeyLer süper yaaa Genişletmek için tıkla ... Sağol Güven abi amin inş. daim olsun deme öyle est