minoo Üye RUMMAN' Alıntı: ben geldimm Pınarım Genişletmek için tıkla ... Canııım hoşgeldin o ne güzel smileymiş öyle biz de am birbirimizin hatalarını acımasızca yüzlerimize çarpıyorduk
RUMMAN' Alıntı: ben geldimm Pınarım Genişletmek için tıkla ... Canııım hoşgeldin o ne güzel smileymiş öyle biz de am birbirimizin hatalarını acımasızca yüzlerimize çarpıyorduk
Tuba Üye minoo' Alıntı: Canııım hoşgeldin o ne güzel smileymiş öyle biz de am birbirimizin hatalarını acımasızca yüzlerimize çarpıyorduk Genişletmek için tıkla ... dimi güzel ama hataları yüzünüze vurmayın herkes hata yapar
minoo' Alıntı: Canııım hoşgeldin o ne güzel smileymiş öyle biz de am birbirimizin hatalarını acımasızca yüzlerimize çarpıyorduk Genişletmek için tıkla ... dimi güzel ama hataları yüzünüze vurmayın herkes hata yapar
minoo Üye Aslında Mert'in de benden pek farkı yok ben artık önemsiyorum ama Ata sağolsun yeniden fişlenmeye niyetim yok şimdi aynı şeyleri Mert yapıyor
Aslında Mert'in de benden pek farkı yok ben artık önemsiyorum ama Ata sağolsun yeniden fişlenmeye niyetim yok şimdi aynı şeyleri Mert yapıyor
minoo Üye ayy gidiyorum ben artık iyi geceler ama konuda 3 kişi var..biri ben diğeri sen.. kalan 1 kişi kim
Praetor Emekli Yönetici minoo' Alıntı: ben artık önemsiyorum ama Ata sağolsun Genişletmek için tıkla ... Forumda buna mecbur değilsin ama Türkçe'ye dikkat etmek güzel İyi geceler
minoo' Alıntı: ben artık önemsiyorum ama Ata sağolsun Genişletmek için tıkla ... Forumda buna mecbur değilsin ama Türkçe'ye dikkat etmek güzel İyi geceler
Samsunspor Emekli Yönetici Anıl Umut' Alıntı: Opda.cn x6 Genişletmek için tıkla ... TuRkiShCowboy' Alıntı: cer - ke*y Genişletmek için tıkla ... Mehmet' in yeni teLefonu için OPDA' dan cer ve k&ey aLdım YeğenLer
Anıl Umut' Alıntı: Opda.cn x6 Genişletmek için tıkla ... TuRkiShCowboy' Alıntı: cer - ke*y Genişletmek için tıkla ... Mehmet' in yeni teLefonu için OPDA' dan cer ve k&ey aLdım YeğenLer
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: Mehmet' in yeni teLefonu için OPDA' dan cer ve k&ey aLdım YeğenLer Genişletmek için tıkla ... Biliyorum Secman iyi yaa cer k*y uğrastırıyor baya
Samsunspor' Alıntı: Mehmet' in yeni teLefonu için OPDA' dan cer ve k&ey aLdım YeğenLer Genişletmek için tıkla ... Biliyorum Secman iyi yaa cer k*y uğrastırıyor baya