Tuba
Üye
bede burdayım gözükmüyorumabooooooov bizim üstadlar gelmiiş
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) minoo, Samsunspor+, Mehmet+
Bilet kalmamış Mehmet bi dahaki seferle gelecekmişŞu bizim sertifika nerde kaldı yaz
gönüller bir Güven abiiyiyim Nur , iyiyim Sahraaaaaa
haydaaa sözLeştik mi ne bu yaaa Pınaaaaaaaaaarrrrrrr ,, Mehmeeeeeeeettttttttttt ,, Merrrrrrrrttttttttt
hacı dur heLe çinyada senin sertifika
ne sertifikası Mehmet
Güven şimdide sertifika mı veriyon
Herkese selamyav babacan hiç birşey yükleyemiyom ortada kaldık zor bela bi ucube buldum onla girdim dokunmasına diyecek yok baba kesinlikle 10
Numaragerçi hacıyı 10 parmak kullanıyordum ama aunu henüz 1 parmak
ne sertifikası Mehmet
Güven şimdide sertifika mı veriyon
A.selam olur buda 10 parmak alışırsın dahaHerkese selamyav babacan hiç birşey yükleyemiyom ortada kaldık zor bela bi ucube buldum onla girdim dokunmasına diyecek yok baba kesinlikle 10
Numaragerçi hacıyı 10 parmak kullanıyordum ama aunu henüz 1 parmak
Pınar Nur Sahra Mert nasılsınız
Bu ucubeden vazgeçemiyorum yavSahra tel süper ama hacının yeri ayrı babacan tanıdık telefoncu vardı 700 dedi dövüş kavga 550 ye aldım
Allah kolaylık versinhe yaaaa Sahraşu Mehmet' in hacıLardan kurtaramadım kendimi
dur heLe dur ... uLeyn miLyarLık tLf. aL .. 5 paraLık ucube yükLe ne diyim sana
@ Nur .. evet kaLpLer bir
Allah kolaylık versinsertifika hiç anlamam
Teşekkürler Nur çok şükür iyiyimbabacan ekran kapasitif parmakların dışında başka bişeye tepki vermiyor yani ısıya duyarlı
Teşekkürler Nur çok şükür iyiyimbabacan ekran kapasitif parmakların dışında başka bişeye tepki vermiyor yani ısıya duyarlı
aaaa gerek yok anLamana yanında BayanSymbi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?