osmisyum Üye minoo' Alıntı: Öyle bir geçer zaman ki'de onu izliyoruz da Yasmiyle Genişletmek için tıkla ... Taksim'deki olaylardan sonra bir bu eksikti demiştim
minoo' Alıntı: Öyle bir geçer zaman ki'de onu izliyoruz da Yasmiyle Genişletmek için tıkla ... Taksim'deki olaylardan sonra bir bu eksikti demiştim
osmisyum Üye yasminoz' Alıntı: kavga başlıyoo... Genişletmek için tıkla ... Evet son dakika haberini de aldık
Yasminozz Üye dizi enteresanlaşmaya başladı...eli silahlı yallahh diyen bi kız çıktı sahneye... --------------- Ekleme --------------- sonyerolsson' Alıntı: kurtaraydın ya yasmi çocuğu Bursalı olan Halit Mert Genişletmek için tıkla ... Duymasın bunu Halit...
dizi enteresanlaşmaya başladı...eli silahlı yallahh diyen bi kız çıktı sahneye... --------------- Ekleme --------------- sonyerolsson' Alıntı: kurtaraydın ya yasmi çocuğu Bursalı olan Halit Mert Genişletmek için tıkla ... Duymasın bunu Halit...
Samsunspor Emekli Yönetici EroLum sağoLasın Paşa ne var ne yok ..... sorma be Yasmi 1 tutuyorsa 5 yatıyor iddaa
EroL Emekli Yönetici cepnetten bağlanıyosa insan 40kb hızı varsa izlemez Mert Yallah mıı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cepnetten bağlanıyosa insan 40kb hızı varsa izlemez Mert Yallah mıı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Samsunspor Emekli Yönetici aynen dediğin gibi EroL .. 1-0 gerideydim ... sanırım artık 1 - 1 .. şükürLer oLsun .. ama kesin üst oLur
aynen dediğin gibi EroL .. 1-0 gerideydim ... sanırım artık 1 - 1 .. şükürLer oLsun .. ama kesin üst oLur