Neyse boşver.
Praetor Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: malesef Genişletmek için tıkla ... Tüh ya Üye Gribi' Alıntı: Konu sanki dalgaya alınıyor muş gibi geldi bana Genişletmek için tıkla ... TuRkiShCowboy' Alıntı: hep de benim başıma geliyo böyle şeyler bilal Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar ben genelde tiye alırım konuları yahu s Unuttunuz mu benim tarzımı
TuRkiShCowboy' Alıntı: malesef Genişletmek için tıkla ... Tüh ya Üye Gribi' Alıntı: Konu sanki dalgaya alınıyor muş gibi geldi bana Genişletmek için tıkla ... TuRkiShCowboy' Alıntı: hep de benim başıma geliyo böyle şeyler bilal Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar ben genelde tiye alırım konuları yahu s Unuttunuz mu benim tarzımı
Catty Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Tüh ya Arkadaşlar ben genelde tiye alırım konuları yahu s Unuttunuz mu benim tarzımı Genişletmek için tıkla ... Sen onu bunu bırak da benim şu avatar altını düzelt yahu , yanlış anlaşılacak
Praetor' Alıntı: Tüh ya Arkadaşlar ben genelde tiye alırım konuları yahu s Unuttunuz mu benim tarzımı Genişletmek için tıkla ... Sen onu bunu bırak da benim şu avatar altını düzelt yahu , yanlış anlaşılacak
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi Praetor' Alıntı: Tüh ya Arkadaşlar ben genelde tiye alırım konuları yahu s Unuttunuz mu benim tarzımı Genişletmek için tıkla ... Ben de şaka yaptım
Praetor' Alıntı: Tüh ya Arkadaşlar ben genelde tiye alırım konuları yahu s Unuttunuz mu benim tarzımı Genişletmek için tıkla ... Ben de şaka yaptım