Demirören yine G.Antep'e çalıştı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

Sezon başında İsmail Köybaşı’nı 5.5, Tabata’yı da 8 milyon Euro bedelle Gaziantep’ten alan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, büyük tepki çekmişti. Hatta kendi taraftarı “Başkan olsana, başkan olsana, Gaziantep’e başkan olsana” diye tezahürat bile bestelemişti. Ancak burada soru işareti olan bir isim vardı... O da sezon başında Gaziantep’e verilen Serdar Kurtuluş’un durumuydu. O dönemde İsmail Köybaşı’nın transferinde takasta kullanıldığı ve 1.5 milyon Euro bedelle gönderildiği iddiaları ortaya atıldı. Ancak yönetim bu konuda ne borsaya ne de basına bilgi verdi.

-BAĞIŞ GİBİ TRANSFER-

Ve Serdar Kurtuluş konusunda bilinmeyen gerçekler dün Beşiktaş Futbol A.Ş.’nin genel kurulunda gündeme geldi. Borçlanmaya dikkat çeken üyeler, bu anlayışla bu yükün altından kalkılamayacağını vurguladı. Üyeler, Gaziantep’e verilen Serdar Kurtuluş hakkında “Kaça alındı, kaça verildi bilmiyoruz. Kaydı yok” şeklinde eleştiride bulundu. Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, şaşırtan şu cevabı verdi: “Serdar Kurtuluş’u 100 bin dolara G.Antep’e verdik.” Soğancıoğlu’nun bu sözleri, Atıf Keçeci’nin ısrarı üzerine kayıtlara yazıldı.

-1 MİLYON DOLAR VERMİŞLERDİ-

Peki Gaziantep’e 100 bin dolar gibi komik bir rakama verilen Serdar Kurtuluş ne kadara alınmıştı? 2006’da Bursaspor’dan transfer edilen Serdar için borsaya gönderilen yazıda, 1 milyon dolar bonservis ücretinin yanı sıra Sinan Kaloğlu ve Eser Yağmur’un bonservis haklarıyla verildiği bildirilmişti. Beşiktaş’ın anlaşmaya, Sinan için 750 bin, Eser Yağmur için ise 500 bin dolar geri alma bedeli koyduğunu düşündüğümüzde, bu transferin mali tablosunun daha da büyüdüğü ortaya çıkıyor.

habertürk

Mert

Mert

Üye
yönetim artık vites dişlisini dağıtmış
sonumuz ne olacak çok merak ediyorum..

Cynical

Cynical

Üye
Beşiktaş'ın başına bir Fenerbahçeli yada Galatasaraylı taraftar geçse kulübü bu kadar kötü yönetemezdi herhalde... 1 milyona alıp bedavaya ver, bedavaya verdiğini 1 milyona geri al. Bu kafayla bakkal bile yönetilmez.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş'ın başına bir Fenerbahçeli yada Galatasaraylı taraftar geçse kulübü bu kadar kötü yönetemezdi herhalde... 1 milyona alıp bedavaya ver, bedavaya verdiğini 1 milyona geri al. Bu kafayla bakkal bile yönetilmez.
Gslilerin konuşmaya hiç hakkı yok. Ribery örneği varken :kop:

Cynical

Cynical

Üye
Gslilerin konuşmaya hiç hakkı yok. Ribery örneği varken :kop:

Alakası nedir?
Ben Galatasaray çok iyi mi yönetiliyor dedim?
Benim taraftarı olduğum kulübün kötü yönetilmesi, başka bir kulübün yönetim şeklini eleştirmeme engel midir?
O halde herkes kendi kulübüyle ilgilensin, kimse başka takımlar hakkında yorumda bulunmasın.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Birine görev versen git şu beşiktaşl klübünü alaşagı çek dese heralde bu kadar başarılı olamazdı Serdar bilgili gibi bir başkan lazım Beşiktaşa bu Başkan her geçen gün klübü geriye götürüyor...

Progressivity

Progressivity

Üye
ocağa kadar sabredecez mecbur bir an önce değişmeli şu yönetim bazen diyorum içimden keşke şampiyon olamasaydıkta bu yönetim istifa etseydi die

zibidi39

zibidi39

Üye
yıldırım baskan burdan sana seslenıyorum bızım kırklarelı sporunda maddı olarak destege ıhtıyacı var ve bı ka ctane kalıtelı oyuncuya hazır besıktasın durumunu alt ust etmıs makara konusu yapmısken bı el bızede be baskan ha olurmu :D:D

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bunlar şaka olmalı. Gerçekten Demirören'in cevabını bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...