Demirören: "G.Sarayımız, Bursasporumuz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Demirören: "G.Sarayımız, Bursasporumuz"

VARAN 2 - Daha önce yaptığı "Fenerbahçemiz" açıklaması ile okları üzerine çeken Yıldırım Demirören, şimdi de "Galatasarayımız, Bursasporumuz" diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için resmi adaylık başvurusunu yapan Yıldırım Demirören, başvuru sonrası basın mensunplarına açıklamalarda bulundu.

Demirören'in konuşma yaptığı sırada "Galatasarayımız, Bursasporumuz" kelimelerini kullandığı dikkatlerden kaçmadı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adayı Yıldırım Demirören daha önce yaptığı bir konuşmada "Fenerbahçemiz" dediği için Beşiktaşlı taraftarlardan büyük tepki almıştı.

Yıldırım Demirören'in "Fenerbahçemiz" söylemi uzun süre kamuoyunu meşgul ederken adaylık başvurusundan sonra yaptığı açıklamada "Galatasarayımız, Bursasporumuz" ifadelerinin nasıl bir etki yaratacağı ise merak konusu.

video--->>

kaynak sporx

arslansem

arslansem

Üye
Ağzına alma takımımızın adını

'Davut

'Davut

Üye
Başkan olursa Ya Hep beraber çıkar takımlar Ya da Hep Beraber Batar...(:

haltie

haltie

Üye
Adama amma yüklendiler.ben beşiktaşlıyım ama fenerbahcemiz galatasarayimiz diyebilirim bunda ne var sonuç olarak bu takımlar ülkemizin değeri düşman mi olmak lazım.yıldırım demirören yanlış yapıyor diğer takımlara yunan takımı muamelesi yapmak lazım öyle başkanlar tarafından yöneltildiler cunku.

greenmile

greenmile

Üye
yıldırım demirörenin süreçteki düşüncülerini destekliyorum.Adli yönüne göre karar verilecek mantıklı olanda bu.Şimdi kendi takımımı bırakıyorum Beşiktaşı ele alıyorum.Şike denilen İbb kupa maçının şikeyle alakası yok.Şimdi 58e göre Beşiktaşı düşündün,daha sonra mahkemede o adamlar aklandığında maddi ve manevi yükümlülüğün altına Gs kulübü girecek mi? Tabiki hayır.Bu yüzden Tff başkanlığı şimdiden hayırlı olsun gs ve bursa ise hava alsın iyi gelir:)

55lim

Üye
bir beşiktaşlı olarak başkanlığa adaylığını destekliyorum besiktasin selameti için :D batırdi bu adam besiktasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt