Demirel büyük tehlike atlattı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
İÇİNDE BULUNDUĞU UÇAĞIN KABİN BASINCI DÜŞÜNCE...​

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i taşıyan uçak, kalkışından kısa bir süre sonra Isparta'ya geri döndü.

Kendi adını taşıyan Süleyman Demirel Üniversitesinin (SDÜ) mezuniyet töreni için 3 gündür Isparta'da bulunan 9. Cumhurbaşkanı Demirel, kardeşi Şevket Demirel'in Eğirdir'in Barla beldesindeki evinde dinlendikten sonra Atabey'e geçti. Bir dizi ziyaretlerde bulunan Demirel, saat 16.45'de Süleyman Demirel Havaalanı'na geldi. Demirel'i, havaalanından Vali Ali Haydar Öner, AK Parti Isparta Milletvekili Sait Dilek, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, akrabaları ve hemşehrileri uğurladı.

Herkesle el sıkışarak ayrılan Süleyman Demirel, son olarak basın mensuplarına döndü ve ''Çocuklar siz de hoşçakalın, ayakkabılarımı çekmek istiyorsanız çekebilirsiniz'' dedi. Uğurlama töreninde de Demirel'e güller serpildi ve uçağı kalkarken de güllerle uğurlandı. Ayrıca Demirel uçağa binmeden önce uçağına çeşitli hediyeler ve 7 kasa çilek yerleştirildi.

Uçak, kalkışından kısa bir süre sonra havaalanına geri döndü. CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici ve Demirel'in doktoru Aylin Cesur'un da bulunduğu uçağın kabin basıncının düştüğü öğrenildi. Süleyman Demirel'in havaalanında beklediği, gelecek yeni bir uçakla Ankara'ya hareket edeceği bildirildi.

"PANİK YAŞAMADIM ÇÜNKÜ BU TÜR OLAYLARLA ÇOK KARŞILAŞTIM"

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, kabin basıncı düşen özel uçağın Isparta'ya geri dönüşü sırasında panik yapmadığını, bu tür olaylarla çok karşılaştığını söyledi.

Demirel, Süleyman Demirel Havaalanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, saat 17.00 sıralarında havalandıklarını belirterek, ''Eğirdir Gölü üzerindeyken pilotumuz iç basıncın düştüğünü ve bu nedenle döndüğümüzü söyledi'' dedi.

Pilotun, bu şekilde de uçuşa devam edilmesi durumunda sarsıntı olacağı konusunda kendilerini ikaz ettiğini vurgulayan Demirel, şöyle konuştu:

''(Bu şekilde de devam edebiliriz ama biraz sarsıntı olur) dedi. Yeni bir uçak istedik. Uçağımız geliyor, tekrar gideceğiz. Panik yaşamadım, çünkü bu tür olaylarla çok karşılaştım. İç kabin basıncının bozulması kulaklara rahatsızlık yapıyor. Hassasiyetinizden dolayı teşekkür ediyorum. Ben gayet iyiyim. Korkulacak bir durum yok.''

AA

13.Haziran.2009 17:50:48

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bende Demirel'e katılıyorum çok büyük bir tehlike değil doğrusu.

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
demirellllll
işte :=)

Salihyet

Salihyet

Üye
Ben çakıyla gazoz açmasını tercih ederdim, herşey haber oluyor yahu :) Biz ailesi değiliz ki , bişeyi yoksa sorun da yoktur..

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
ama Muhammed bu kişi TÜRKİYE nin birçok sıırını taşıyan önemli bir şahsiyet öyle deme

Salihyet

Salihyet

Üye
Sır konusunda bir bilgim yok, tuhaf bi kişi..

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
Sır konusunda bir bilgim yok, tuhaf bi kişi..

Muhammede (buarada ismin çok güzel ve ağır bir isimdir isminin layıkıyla taşımanı isterim haddim olamyarak )

kardeşim Cumhurbaşkanı ve Genel Kurmay Başkanları Devletinmizin bir çok önemli bilgisine vakıftır..
olmak zorundadırlar..
cve sürekli olarak koruma altında tutulurlar..

Odysseus

Odysseus

Üye
Demirel'in birçok uçak vukuatı var. Kaç canı kaldı merak ediyorum. Birçoğu da basınç düşmesi ile ilgili.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...