Demet Akalın'a 2 yıl hapis şoku

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Demet Akalın'a 2 yıl hapis şoku

Şovmen Mehmet Ali Erbil ve kızı Sezin Erbil'e hakaret ettiği öne sürülen şarkıcı Demet Akalın hakkında 2,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. İstanbulCumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, Sezin Erbil ile Mehmet Ali Erbil ''müşteki'' sıfatıyla yer aldı.


İddianamede, müşteki Sezin Erbil ile kamuoyunda ''Alişan'' olarak tanınan Serkan Alişan Tektaş'ın 5 yıllık arkadaşlıktan sonra 6 Ocak 2007 tarihinde nişanlandıkları kaydedildi. Çiftin 2007 yılının Nisan ayında nişanı bozduğu belirtilen iddianamede, bu durumun kamuoyuna da duyurulduğu ifade edildi.


İddianamede, Demet Akalın'ın bir televizyon kanalında yayımlanan Tektaş'ın doğum günü partisinde, müştekileri kastederek, ''Oğuz, ben ve Alişan beraber geziyoruz ama olmuyor, Alişan yalnız kalıyor. Biran önce ona şerefli bir babanın şerefli bir kızını bulmak istiyoruz'' dediği anlatıldı.


Demet Akalın'ın sözlerinin ''hakaret'' suçunu oluşturduğu belirtilen iddianamede, Akalın'ın 4 ay ile 2,5 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması istendi. İddianamede ayrıca, tarafların uzlaşmayı kabul etmediklerine de yer verildi. Akalın'ın yargılanmasına, iddianamenin kabul edilmesi halinde İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

doctorrr
Cevap
2
Görüntüleme
470
fk555897
India
Cevap
0
Görüntüleme
563
India
Kdr05
Cevap
3
Görüntüleme
766
Haydar
bydexer
Cevap
3
Görüntüleme
598
enginzz
DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
563
greenmile


Üst Alt