Dementieva Zorlandı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Dementieva Zorlandı..
ABD Açık tenis Turnuvası ilk gün maçlarıyla başladı. Favori raketlerin tur atladığı ilk günde bayanlarda 6 numaralı seribaşı Elenea Dementieva, Özbek rakibi Amanmuradova'yı 6-4 ve 7-5'lik setlerle geçti.



Teniste sezonun dördüncü ve son grand slam turnuvası olan Amerika Açık başladı.

New York'ta düzenlenen ve toplam 20 milyon dolar para ödüllü turnuvanın ilk günü favori raketler için rahat geçerken, en çok zorlanan isim tek bayanlar mücadelesinde Elena Dementieva oldu.

Olimpiyat şampiyonu Rus raket, ilk turda Özbekistan'dan Akgül Amanmuradova ile karşılaşırken, 1 saat 28 dakika süren mücadeleyi 6-4 ve 7-5'lk setlerle 2-0 kazandı.

ABD Açık'ta 2004'te finalde kaybeden 6 numaralı seri başı Dementieva, ikinci sette dünya klasmanında 78. sırada bulunan rakibi 5-3 öndeyken iki kez set puanını çevirerek maçı kazanmayı bildi.

Dementieva'nın ikinci turdaki rakibini belirleyen karşılaşmada ise Fransız Pauline Parmentier, Yeni Zelandalı Marina Erakovic'i 6-3 ve 7-6 ile mağlup etti.

Bayanlarda 15 numaralı seri başı İsviçreli Patty Schnyder, Rus Anastasia Pivovarova'yı 6-3 biten setler sonucu 2-1 yenerken, erkeklerde de Gael Monfils ve David Ferrer gibi favori isimler ilk turu set vermeden geçtiler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt